FAVORIET

Winter is coming! Tijd om de schaatsen onder te binden of een winterse (licht)wandeling te maken met een leuke podcast op je oren. Fijne feestdagen!
Blessuretijd in het ziekenhuis

In Blessuretijd geven ANIOS Chirurgie Berend van Doorn en traumachirurg Marijn Houwert een inkijkje in de georganiseerde chaos van een ziekenhuis. Met humor en zelfspot vertellen ze meer dan 45 verhalen over mensen, teamwork en plezier hebben in je werk. Wees gewaarschuwd: de heren houden van voetbal, dus het boek zit vol voetbaleufemismen.

Verkrijgbaar voor €22 in de boekwinkel of via bol.com.

Gouwenaars klaar? Schaatsen maar!

Vanaf 20 december is ie er weer: de Goudse IJsbaan! Begeef je op glad ijs met collega’s, vrienden of familie en waan je voor even een heuse Sven Kramer of Ireen Wüst. Tip: begin een weddenschap wie de meeste rondjes kan schaatsen. De anderen trakteren de winnaar natuurlijk op warme chocolademelk of welverdiende glühwein.

De Goudse IJsbaan is dagelijks geopend van 09.00 – 23.00 uur
t/m 14 januari 2024.

Lekker luisteren: Van A tot GHZ

Zorg van de toekomst, werkplezier, acute zorg, duurzaamheid en gezonde voeding; in het eerste seizoen van onze podcast Van A tot GHZ kwamen allerlei onderwerpen langs. De laatste aflevering is opgenomen tijdens GHZ AllStars. Gelukkig kun je alle eerdere afleveringen terugluisteren via jouw favoriete podcastapp.

Begin 2024 zijn hosts Mike en Lianne terug met seizoen 2! Luister Van A tot GHZ via Spotify, Apple podcasts of Podimo en abonneer je gratis om niets te missen.

Verse groenten en fruit van Goudse bodem

In de uiterwaard van de Hollandse IJssel aan de rand van Gouda vind je de Stadsakker. Dit is een plek waar samen met omwonenden en vrijwilligers groenten en fruit duurzaam verbouwd wordt. Voor een vast bedrag per week biedt de Stadsakker biologisch geteelde seizoensgroenten aan.

Benieuwd naar de Stadsakker? Ga naar stadsakkergouda.nl voor meer informatie, schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe mee.

Verlicht! Lichtkunst in Gouda

Bewonder vanaf 14 december verschillende lichtkunstinstallaties in het centrum van Gouda. Twee weken lang kan je gratis de werken bekijken. Mis het niet!
Ga voor meer informatie over de kunstwerken of de route naar LichtKunstGouda – Organisatie: De Firma | kunstcentrum Gouda

Remastered

Ervaar de oude Hollandse meesters op een compleet andere manier. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gemaakt. Waan je in de wonderlijke figuren van Jeroen Bosch, de kleurrijke taferelen van Van Gogh en de Boogiewoogie van Mondriaan.

Boek je tickets via Remastered in Rotterdam – EEN COMPLEET NIEUWE WERELD

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video