x

Hello Goodbye

In Hello Goodbye ontmoeten we een nieuwe collega en nemen we afscheid van een oud-collega.

Hello
Van installatietechniek voor snelwegtunnels naar de Technische Dienst in het GHZ. Niet de meest gangbare plek voor een vrouw, maar Mieke van der Horst is de nieuwe coördinator van de TD. “Ik was op zoek naar een meer mensgerichte omgeving. Het werk dat ik samen met mijn team verricht doe je voor de patiënt en de collega. De taken van de TD zijn divers, van kleine problemen naar grote uitdagingen. Het kan het verwijderen van een wesp zijn tot de zuurstofleidingen vervangen in het hele ziekenhuis.”
Mieke: “Het team staat altijd voor elkaar klaar en is betrokken. Er is veel kennis en ervaring op allerlei technische vlakken. Met elkaar houden we het ziekenhuis draaiend. Leuk om mijzelf coördinator te mogen noemen van dit team!“

Goodbye
Na maar liefst 48 jaar heeft Hanneke Leroux het GHZ verlaten. Eind oktober kwam dan toch het moment om met pensioen te gaan. Op de vraag wat ze het meeste gaat missen heeft Hanneke nog geen antwoord. “Ik heb geen idee hoe het zal zijn zonder jullie allemaal en zonder mijn kennis te mogen delen met onze patiënten en met elkaar.” Ze weet wel dat het werken als team en het leren van elkaar haar bij zal blijven. De beste zorg geven we samen.
En met zoveel jaren ervaring kan een wijs advies niet achterblijven. Hanneke: “Als verpleegkundige maak jij het verschil. Blijf vragen stellen. Je bent met jouw verpleegkundige expertise de advocaat van je patiënt.”


Like | 8

Collega’s

Meet the Fit! team!

Collega’s

Familiekiekje

Video