Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Stoptober

De stille helden van de zorg

Decemberwensen

Stoptober

Het lijkt zo eenvoudig. Gewoon geen sigaret meer opsteken. Je pakje weggooien. Geen nieuwe meer kopen. Toch is stoppen met roken voor veel mensen een uitdaging. Daarom besteedde het GHZ ook dit jaar weer aandacht aan Stoptober om zoveel mogelijk rokers te motiveren om te stoppen. Hoe? Door verschillende tips te delen die een steuntje in de rug gaven. Stop bijvoorbeeld niet in je eentje en vertel het je omgeving. Geef je toch een keer toe? Zet dan alsnog door en onthoud waarom je wil stoppen. Heb vertrouwen dat ook jij kan leven zonder die sigaret.
Rook je al heel je leven? Ook dan is het mogelijk! Meneer Thwaites stopte na 42 jaar intensief roken alsnog en voelt zich fitter dan ooit.

Lees zijn verhaal via www.ghz.nl/ervaring-meneer-thwaites

Like | 3

De stille helden van de zorg 

Mantelzorgers zijn onmisbaar! Op de Dag van de Mantelzorg zetten we deze stille helden daarom eens even goed in het zonnetje. De naasten van patiënten kregen een lekkere traktatie en met een bedankkaartje lieten onze medewerkers hun waardering blijken. Ook konden patiënten en hun bezoek samen genieten van de liedjes van de muziekagoog die hun favoriete nummers speelde.

Een oprecht dankjewel aan alle mantelzorgers, zowel onder de medewerkers als naasten van patiënten. Jullie liefdevolle zorg en ondersteuning is onmisbaar en maakt een wereld van verschil!

 


Like | 15

Decemberwensen

Deze decembermaand vervullen de Kerstvriend en Freek de Giraffe (pardon, het rendier) kerstwensen in het GHZ. Zo krijgt de Kinderpoli de Hospital Hero app en de Longafdeling een Virtuele Fietstrainer. En er blijken ook nog nieuwe wensen te zijn…
Jij kunt meehelpen deze wensen te vervullen! Stuur een leuke kerst- of nieuwjaarskaart naar je familie, vrienden en buren via Kaartje2go. Met de code GHZkaartje10 krijg je 10% korting én maak je kans op € 25 digitaal tegoed bij Kaartje2go. Kies een kaart uit de collectie van de Vriendenstichting of een andere leuke kaart van Kaartje2go. Fijne feestdagen!


Like | 8

Video