x

De kers op de taart!

Op de vraag “wat is de Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis?” antwoorden wij met gepaste trots dat wij de ‘kers op de taart’ zijn. Een verblijf in het ziekenhuis is geen reden voor een feestje, maar toch doen we er met zijn allen alles aan om patiënten en hun naasten te helpen. De mogelijkheden om altijd een stapje meer te doen zijn voor het ziekenhuis helaas beperkt. Gelukkig kunnen wij daar als Vriendenstichting samen met jullie het verschil maken.

‘Een verblijf in het ziekenhuis is geen reden voor een feestje, maar toch doen we er met zijn allen alles aan om patiënten en hun naasten te helpen’

Afgelopen jaar hebben we jullie geholpen met het realiseren van verschillende projecten zoals wolkenluchten, comfynestjes en iPads. We realiseerden 21 project ter waarde van €150.000! Ook voor dit jaar hoorde we in het kenniscafé van Patiënt als Partner alweer mooie nieuwe ‘kersen’ om het voor onze patiënten en hun naasten zo aangenaam mogelijk te maken. Heb jij ook een mooi idee voor een kers? Deel deze dan met ons en wie weet eten we binnenkort een taartje om een succes te vieren!

Monique Bijl & Marit Verdult
Stichting Vrienden van het GHZ

Video