x

Bloggers gezocht!

Sinds kort hebben blogs*) een prominente plek op onze website www.ghz.nl. Met behulp van deze blogs geven we een kijkje achter de schermen van het ziekenhuis.

Na een oproep op GHZintern hebben zich verschillende mensen aangemeld om voor het GHZ te bloggen, daar zijn we blij mee! De diëtisten doen dit al wat langer en hun blogs (met bijvoorbeeld tips voor een gezonde broodtrommel) worden goed gelezen. Inmiddels is ook Jaco van der Worp enthousiast gestart, schrijven onze verpleegkundig specialisten om de beurt over hun expertise en deelt reumapatiënt Yvonne Balvers haar ervaringen. Er zijn nog meer collega’s die zich enthousiast hebben aangemeld, dus houd de blogpagina in de gaten.

Vertel jij ook graag over je werk in het GHZ, heb je tips voor patiënten of zijn er andere onderwerpen waar je over wilt schrijven? Meld je dan ook aan als blogger via [email protected]! Ervaring met bloggen is niet belangrijk. De afdeling Marketing & Communicatie ondersteunt je bij het schrijven en verzorgt de plaatsing van het blog op ghz.nl.

* Een blog is een (deel van een) website waar regelmatig nieuwe inhoud in de vorm van berichten wordt geplaatst

Video