DRIE DAGEN MET

In deze rubriek beschrijft een collega drie dagen uit zijn of haar werkweek. Deze keer de beurt aan teamleidster Oogheelkunde Simone Stravers.
Simone is sinds afgelopen maart werkzaam binnen het GHZ.

MAANDAG

Ik begin de dag altijd op de fiets vanuit Haastrecht. Op maandag start ik om 08.00. Ik doe dan even mijn rondje bij de collega’s om te informeren of er bijzonderheden zijn en neem kort het weekend door. Daarnaast houd ik me op maandag voornamelijk bezig met managementtaken en de indeling van het rooster.  Ik heb vandaag een oogpoli-overleg gepland staan, onder andere met clustermanager Ed van der Ham en Oogarts Dimitri Bouwens. Naast onze routinetaken, hebben we ook allemaal onze eigen aandachtsgebieden. Die van mij zijn onder meer de investeringsaanvragen en het project Duurzame Inzetbaarheid. Vandaag zit ik samen met HRM adviseur Karin Freke in overleg over Duurzame Inzetbaarheid op onze afdeling. Maandag 29 oktober gaan we hier een informatieavond voor organiseren met verschillende workshops.

DINSDAG

Vandaag begin ik samen met mijn labrador pup Minke aan onze dagelijkse ochtendwandeling. Nadat ik haar weer thuis heb gebracht, ga ik op de fiets richting GHZ. Om 8 uur meld ik me op de afdeling. Er is onverwachts een oogarts uitgevallen en we overleggen hoe we de taken onderling zo goed mogelijk kunnen verdelen. Tijdens het overleg valt het me op hoe betrokken iedereen is, er hangt een goede en positieve sfeer op onze afdeling! In de middag is er een afspraak met HRM-adviseur Ilse om de stand van zaken met betrekking tot personeelsbeleid te bespreken en te monitoren. Wat ik bijzonder vind in het GHZ zijn de korte lijntjes  tussen de verschillende disciplines.  Vanavond staat er een etentje gepland met onze vriendengroep, we kennen elkaar al jaren en eten al vijftien jaar lang elke dinsdagavond met elkaar!

“Het valt me op hoe betrokken iedereen is, er hangt een goede en positieve sfeer op onze afdeling!”

WOENSDAG

Als teamleider vind ik het erg leuk om het team te inspireren en motiveren. We zijn continue bezig met verbeteringen op de afdeling. Zo hebben we onlangs  de planning van ooginjecties van een papieren agenda omgezet naar een digitale agenda, wat veel efficiënter werkt. Aan het einde van de dag loop ik samen met Medisch Instrumentatietechnicus Coen de Lima alle apparatuur na om te kijken wat we moeten vervangen, dit ten behoeve van de aankomende investeringsaanvraag van september 2018. Om 16.30 vertrek ik richting Haasdrecht om mijn twee dochters Merel (11) en Veerle (8) op te halen. Even snel wat eten en dan allebei naar de hockytraining!


Like | 1

Video