Hier zijn we trots op

Complimentenkaarten

Nieuwe werkenbij website

Geef een inkijkje in jouw werk

Complimentenkaarten

We zijn gedreven om met elkaar de beste zorg te geven aan onze patiënten. Iedereen zet zich hier dagelijks met hart en ziel voor in. Bij alles wat we doen, vragen we ons af waarom we het doen en of het in het belang is van onze patiënten. Onze patiënten voelen en ervaren dat ook.

St. Vrienden van het GHZ hoort regelmatig dat patiënten een tastbaar compliment willen geven aan een medewerker of een team. Een behoefte waar de St. Vrienden van het GHZ graag in voorziet. Om patiënten en bezoekers te faciliteren in het geven van complimenten en bedankjes, staat er sinds eind april een ansichtkaartenrek in de centrale hal met diverse complimentkaarten. Patiënten en bezoekers kiezen een kaartje, schrijven een persoonlijke boodschap en kunnen deze vervolgens afgeven bij de receptie. De gastheren- en vrouwen zorgen voor een goede bezorging. Mooi gebaar toch?


Like | 11

Nieuwe werkenbij website

We zijn live! Na maanden hard werken is 2 mei de nieuwe site werkenbijghz.nl in de lucht gegaan. Collega’s van HRM en Marketing & Communicatie hebben de afgelopen maanden met vereende krachten ons werkgeversmerk vertaald in een aantrekkelijk en aansprekend communicatieconcept ‘Als ‘t klopt’. In woord en beeld profileert het GHZ zich als betrokken, gedreven en ongedwongen. Alle afdelingen zorgen voor uitnodigende vacatures, met pakkende foto’s en waar mogelijk ondersteund met filmpjes. Zo geven we een goed beeld van de functie die vrijkomt. Er is ook een jobalert waarmee werkzoekenden geattendeerd worden op nieuwe vacatures die voor hen van toepassing zijn. Bekijk de video Als ’t klopt (met dank aan alle collega’s die model hebben gestaan!)


Like | 4

Geef een inkijkje in jouw werk

In onze arbeidsmarktcampagne Als ’t klopt laten we zien waar werken in het GHZ voor staat. Wie weet dat nu beter dan jijzelf? Wat maakt jouw werk in het GHZ bijzonder?  Een leuk inkijkje in werken bij jouw afdeling kan namelijk nieuwe, potentiële collega’s aanspreken en ervoor zorgen dat deze mensen nu of in de toekomst ook voor een baan in het GHZ kiezen.  Dus heb je een idee of leuke foto of filmpje over jouw werk in het GHZ? Mail naar [email protected] en we maken er in overleg met jou een berichtje van. Voor je het weet ben je een influencer!


Like | 4

Video