x

Kevin en Greet
Ze werkten maar liefst 40 jaar bij het GHZ en gaan nu genieten van hun pensioen: Kevin Hehir, als teamleider anesthesie en later als ondersteuner op de OK (preoperatieve screening), en Greet Hehir als mammacareverpleegundige.


Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Het is puur toeval geweest dat we elkaar hebben ontmoet en dat we ook bij hetzelfde ziekenhuis werkten. Dat is al zo lang geleden, zo’n veertig jaar. We werkten dus allebei al bij het ziekenhuis, maar zijn elkaar buiten het ziekenhuis tegengekomen.

Welk moment van jullie samen in het ziekenhuis is jullie het meeste bijgebleven?
Nou, we kwamen elkaar eigenlijk nooit tegen tijdens werk. Maar de momenten die zijn bijgebleven zijn er teveel om op te noemen van al die 40 jaar. Het GHZ is gewoon een fijne werkomgeving met leuke collega’s, dat gaan we ook zeker missen.

En nu, achter de geraniums?
Nee, zeker niet! We hebben het heel druk. Het voelt als een soort vakantie zonder einde. Nu pas komen we aan sommige klusjes toe die er bij wijze van spreken al 10 jaar liggen. Zo houden we onszelf wel bezig. En iedereen weet dat je thuis bent, en weet je wel te vinden voor het een of ander. We gaan nu eerst een balans zoeken en kijken daarna wel wat de tijd ons brengt.


Like | 17

Video