Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Prachtig eerbetoon brandweer
en politie Gouda

Video Samen zijn we sterker

Frontberichten

Prachtig eerbetoon brandweer en politie Gouda

Op donderdag 2 april brachten de brandweer en politie van Gouda een prachtig eerbetoon aan onze harde werkers in het ziekenhuis. Wat een mooi gebaar en hartverwarmend om te zien dat er zo meegeleefd werd. Veel medewerkers kwamen buiten een kijkje nemen of zwaaiden vanaf alle etages van het ziekenhuis terug. Goed om te zien hoe collega’s in cruciale en vitale beroepen elkaar opzoeken en samen één zijn in dit soort uitzonderlijke situaties.

Op Facebook is dit bericht maar liefst 226 keer gedeeld en 1.253 keer geliked.

Like | 9

Video Samen zijn we sterker

‘Alleen kunnen we het niet. Samen kunnen we mensen helpen.’ Dit zijn de eerste zinnen uit de video ‘Samen zijn we sterker’ die we op woensdag 22 april deelden. Deze korte film geeft een prachtig en respectvol inkijkje op de corona-afdelingen in ons ziekenhuis. Het benadrukt het belang van samenwerken om juist in deze zwarte tijd de beste zorg aan onze (corona)patiënten te bieden. De video riep dan ook veel positieve emoties op bij onze volgers. Eén van de reacties omschrijft dit misschien het beste: “Heel onroerend. Deze video komt echt binnen. Jullie zijn fantastisch! Altijd al, maar nu nog veel meer.”


Like | 12

Frontberichten

Tienduizenden Nederlanders met cruciale beroepen staan dagelijks in de frontlinie om anderen te helpen. In het NPO-programma Frontberichten namen zij ons, door middel van vlogs, mee in hun belangrijke werk. Het programma ontving dagelijks bijna een miljoen kijkers en werd regelmatig trending topic op social media. Ook Noortje Briët (internist) en Robin Campen (arts assistent gynaecologie) uit het GHZ gaven een kijkje in hun werkzaamheden. Benieuwd naar de uitgezonden beelden? Bekijk een kleine compilatie hier.


Like | 7

Video