FAVORIET

De kans is groot dat je veel thuis zult zijn deze zomer. Daarom onze favorieten vol inspiratie voor een stralende vakantie!
Psst!

Niet verder vertellen hoor, maar weet je wat de perfecte zomerdag is? Op een fluisterbootje de Reeuwijkse Plassen op. In alle rust genieten van de natuur…

wapenvanreeuwijk.nl of vaantje.nl

Picknicken!

Dé activiteit deze zomer: picknicken! Deze Picnic Lounge van Fatboy is niet alleen mooi om te zien hij is ook heel groot. Genoeg ruimte voor een paar mensen extra dus!

fatboy.com/picnic-lounge

Thuis uiteten

Voor als je geen zin hebt in een tijdslot of liever thuis blijft: zet in een handomdraai jouw thuisdiner op tafel en waan je weer even in restaurant Brunel. Dat is smullen!

restaurantbrunel.nl

Van het pad af

De scholekster, kievit of visdief, je kunt ze zomaar tegenkomen tijdens een wandeling door de Bloemendaalse polder. In het weidevogelgebied tussen Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen zijn zes avontuurlijke routes uitgezet. Veel wandelplezier!

stichtingweids-bloemendaal.nl

Als een bakker in Frankrijk

Haal ’s ochtends een vers stokbrood of croissantje bij Sam’s Bakery en je waant je even op vakantie in het zonnige Frankrijk. Deze biologische bakkerij is gespecialiseerd in traditioneel Frans brood. Bon appétit!

Sam’s Bakery, Lange Tiendeweg 44, Gouda

Reis door de tijd

Reis met deze verhalen en prachtige illustraties naar de plekken waar de grootste literaire avonturen plaatsvonden. Dwaal door de straten van het Parijs uit de tijd van Les Misérables, loop net als J.D. Salinger’s Holden Caulfield door het bekendste park van New York of ontdek de verschroeide vlaktes van La Mancha uit Don Quichot.

Bij diverse (online)boekwinkels verkrijgbaar. 

Video