x

Nieuwe manager projectbureau

Jet Hopmans is een bekend- en graag gezien- gezicht in het GHZ. Als management trainee deed zij veel verschillende opdrachten. Nu zet ze een volgende stap in haar carrière door aan de slag te gaan als manager projectbureau. “Toen ik deze functie zag, dacht ik gelijk: dit wil ik! Door mijn ervaring binnen projecten als de COVID Data groep en het tijdelijk teamleiderschap wil ik mij graag verder ontwikkelen in projectleiding- en leidinggevende taken.”

Binnen deze functie combineert Jet dus diverse taken. ”De opdrachten die ik deed als projectleider, zet ik voort. Denk aan ‘medicatieoverdracht bij ontslag’ en ‘check-recheck bij het toedienen van High Risk Medicatie’. Daarnaast houd ik mij bezig met leidinggevende taken binnen het projectbureau. Het projectbureau bestaat uit de projectleiders en management trainees.”

Als manager van het projectbureau vindt Jet het belangrijk om de fijne sfeer binnen het team te behouden. “Daarnaast wil ik graag dat het projectbureau een meer adviserende rol krijgt in huis bij (afdeling)projecten. Ook geloof ik dat we op basis van de strategische programma’s de projectplanning verder vooruit kunnen plannen dan voorheen.”

“Ik kijk erg uit naar de komende periode. Als er vragen zijn over waar het projectbureau voor staat of in kan ondersteunen, dan hoor ik het graag!”


Like | 17

Video