Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Schoonmakers in het zonnetje

Dank aan alle vrienden!

Voetballen met Nathan Rutjes

Dank aan alle vrienden!

Het coronavirus heeft de afgelopen maanden veel energie van alle zorgmedewerkers in Nederland gevraagd. Ook in het GHZ heeft iedereen zich voor 100 procent ingezet om patiënten, met en zonder corona, de beste zorg te blijven bieden. Gelukkig konden we hierbij rekenen op de steun van duizenden mensen en bedrijven in het land die ons dagelijks overspoelden met steunbetuigingen, complimenten en giften. Om iedereen hiervoor te bedanken heeft Stichting Vrienden van het GHZ met verschillende medewerkers een korte bedankvideo gemaakt. Online ging deze viral en zagen we dat het GHZ op veel vrienden kan rekenen!

Like | 6

Schoonmakers in het zonnetje

De afgelopen periode bleek de juiste hygiëne van levensbelang. Onze schoonmakers desinfecteerden alle isolatiekamers en zetten zich iedere dag in om alle ruimtes in het ziekenhuis grondig schoon te maken. Daarom verdienden zij het om op 15 juni, de Dag van de Schoonmaker, eens even goed in het zonnetje gezet te worden. Schoonmakers, bedankt voor jullie onmisbare inzet!


Like | 27

Voetballen met Nathan Rutjes

Op zaterdag 6 juni organiseerden De Goudse Verzekeringen en Sparta Rotterdam een voetbalclinic voor kinderen van medewerkers van het GHZ, uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. In Sparta-stadion ‘Het Kasteel’ kregen zo’n 75 jonge voetballertjes training van de jeugdtrainers van Sparta. En dat was een groot succes! Voor Jop (11 jaar) was het een grote verrassing dat Nathan Rutjes mee kwam spelen. “Ik zat met hem in één team! Misschien word ik nu wel gescout.” Wie weet zien we hem, of één van onze andere talenten, over een paar jaar terug in het eerste van Sparta.

Bekijk hier de aftermovie.


Like | 6

Video