x

Maak kennis met de Arts-Assistenten Vereniging

Onlangs trakteerden ze alle collega’s van het GHZ op een heerlijk ijsje! De Arts-Assistenten Vereniging (AAV) van het GHZ. Maar wie zijn deze gulle gevers en wat doen ze eigenlijk?

WIE

Sinds twee jaar is de AAV weer nieuw leven in geblazen. Het zeventallige bestuur vertegenwoordigt maar liefst 110 arts-assistenten uit het GHZ. Een complete bestuursfoto staat nog op hun bucketlist, maar hier alvast alle namen op een rijtje: Ruben de Bruin, Christophe Wijffels, Debbie Boeters, Tim Kelder, Marloes Knol, Micky Hengst en Nicky Janssens

WAT

De belangrijkste pijlers van het AAV zijn sociale interactie en een veilig werkklimaat voor arts-assistenten. In de pre-corona-tijd organiseerden ze met regelmaat borrels en andere activiteiten. Ook maakten zij zich hard voor een juiste onregelmatigheidstoeslag voor alle arts-assistenten. Door gesprekken met het Raad van Bestuur en HR is dit project inmiddels succesvol afgerond.

WAAR

Op de V1 is een gezellige assistentenkamer ingericht. Hier wordt niet alleen vergaderd maar de arts-assistenten kunnen hier ook terecht voor een kopje koffie, potje tafelvoetbal en een vrijdagmiddagborrel. Men kan er zelfs TV kijken op een comfortabele bank! De AAV kun je altijd aanspreken of mailen via [email protected].

WAAROM

De AAV vertegenwoordigt alle arts-assistenten ziekenhuisbreed. Ze zijn een platform om met de Raad van Bestuur en de opleidingscommissie te praten en maken het werken voor arts-assistenten zo aangenaam mogelijk.

Like | 3

Video