FAVORIET

Nu de dagen weer korter worden kunnen we wel een opkikker gebruiken. Onze favorieten kunnen je daar zeker bij helpen. Van een verfrissende training tot stijlvolle sokken.
Hoppathee!

Acht ludieke biologische theemelanges. Wat dacht je van Bedsthee, Decollethee en Caberethee? Vrolijke thee met een sociaal verhaal!

www.het-theezaakje.nl

Held op sokken

Met deze hippe sokken onder je witte broek of OK-pak draag je een steentje bij aan een gezondere wereld: 10% van de winst gaat naar een goed doel.

www.medsocks.nl

rCup

Een koffiebeker gemaakt van… gebruikte koffiebekers! Spaar voor zo’n duurzame en circulaire rCup in het Green Café.

Opfrisser voor je brein

Met de online trainingen van GoodHabitz leer je al iets nieuws in één minuut. Volg bijvoorbeeld de populaire training Sociale intelligentie op www.goodhabitz.com/sso/ghz

Rembrandt aan de keukentafel

De meesterwerken van het Rijksmuseum kun je ook vanuit huis bewonderen. Vind de sleutels in het online museum en ontdek het verborgen woord…

www.rijksmuseum.nl/nl/ontdek-meesterwerken

Hart voor je lijf

Lekkere gerechten die goed zijn voor je lijf, cardioloog Annemieke Jansen weet er alles van. Ze bundelde haar kennis over hart en bloedvaten, voeding en beweging in haar derde kookboek ‘Hart voor je lijf’.

Verkrijgbaar bij diverse boekwinkels

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaats. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video