Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Warm applaus voor Henk

Campagne Vrienden van GHZ

Het mooiste vak van de wereld

Warm applaus voor Henk

Op 1 juli mocht een van onze eerste coronapatiënten eindelijk naar huis! Henk heeft 104 dagen in het ziekenhuis gelegen, waarvan 9 weken in coma. Na zo’n lange tijd vechten tegen corona konden we hem niet zomaar laten gaan. Hij verliet het ziekenhuis met een warm applaus van de medewerkers. Onderweg naar huis werd hij opgewacht door zijn oude brandweercollega’s. Die brachten hem met luide sirenes en zwaailichten naar huis, om een heftige periode af te sluiten voor Henk. We hopen dat de revalidatie die hij nu volgt ervoor zorgt dat hij weer kan doen wat hij zo graag doet: zwemmen!

Bekijk hier beelden van het bijzondere vertrek van Henk.

Like | 10

Campagne Vrienden van GHZ

De afgelopen maanden zijn we enorm in het zonnetje gezet door inwoners en ondernemers uit Gouda en omgeving. Fruit, bloemen, liefdevolle woorden en andere giften kwamen onze kant op. Ook buiten coronatijden kunnen mensen ons steunen door Vriend van het GHZ te worden. Via social media en een advertentie in de huis-aan-huis bladen bedankte Stichting Vrienden van het GHZ mensen voor hun steun en brachten we het werk van de Stichting onder de aandacht. Het resultaat: nieuwe Vrienden, donaties voor projecten en mooie gesprekken op Facebook!


Like | 7

Het mooiste van van de wereld

In het GHZ zijn we ontzettend trots op onze verpleegkundigen en hoe zij dag en nacht klaar staan voor onze patiënten. Afgelopen zomer deelden we via een social media campagne een nieuw seizoen van de miniserie ‘Het mooiste vak van de wereld’, waarin iedereen in de regio Zuid-Holland en Utrecht kennis maakte met Anne, Ingela, Jeroen en Nikki. In deze serie vertellen zij over wat hun werk zo bijzonder maakt en hoe zij de afgelopen corona periode beleefd hebben. Ook dit jaar was de serie weer een groot succes en heeft het ervoor gezorgd dat veel (potentiële) verpleegkundigen interesse toonden in een nieuwe baan bij het GHZ.

Heb je de serie nog niet gezien? Bekijk deze dan snel op www.werkenbijghz.nl/alshetklopt


Like | 7

Video