Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Steun voor onze verpleegkundigen

Bezoek minister Van Ark

Verpleegkundige Vera bij RTL Nieuws

Bezoek minister Van Ark

Helaas krijgen medewerkers de laatste tijd steeds vaker te maken met grensoverschrijdend gedrag van bezoekers en patiënten. Tamara van Ark, minister van Medische Zorg en Sport, kwam langs om over dit onderwerp te praten. Ze was erg onder de indruk van alle verhalen die medewerkers met haar deelden. De minister stond open voor suggesties om dit probleem aan te pakken en zal zich hier sterk voor maken. Op Facebook bereikte het bericht over het bezoek van de minister veel mensen die het met ons eens zijn: geweld in de zorg kan echt niet.

Like | 7

Steun voor onze verpleegkundigen

Onze verpleegkundigen op de corona-afdelingen geven alles wat ze hebben om de coronapatiënten zo goed mogelijk te verzorgen. Het langdurige zorgen vraagt veel van hen en daarom vonden we dat ze wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Op Facebook vroegen we onze volgers om een compliment of steunbetuiging achter te laten onder dit bericht. En dat deden ze massaal! De komende tijd zullen we ook aandacht geven aan andere beroepsgroepen in het ziekenhuis waarvan in deze tijd veel gevraagd wordt. Want deze crisis doorstaan we samen.


Like | 16

Verpleegkundige Vera bij RTL Nieuws

Vera werkt normaal gesproken als verpleegkundige op de afdeling Chirurgie/Urologie. In deze tijd springt ze bij op de corona-verpleegafdeling. Op 19 oktober vertelde zij bij RTL Nieuws over haar werk op de corona-afdeling. ‘Je moet twee tot drie uur met en mondkapje op werken en je kan niet zomaar naar de wc gaan of iets drinken. Dat kan soms een benauwd gevoel geven.’

Benieuwd naar haar verhaal? Bekijk de video hiernaast!


Like | 16

Video