FAVORIET

De lente zit in de lucht!
Doe je voordeel met deze bruisende ideeën en geniet van de langere dagen en nieuwe energie.
Dol op buitenspelen

Over een slootje springen, in de modder stampen of zonder schoenen en sokken over het blotevoetenpad. Ontdek de tofste buitenspeelplekken in de folder van de natuurontdekker van het
GHZ.

Download en print hem
hier

Plukken maar!

Zin om helemaal in de lentesfeer te komen? Bezoek een pluktuin! Het Goudse Hout heeft bijvoorbeeld een prachtige pluktuin waar je zelf een mooi boeketje kan samenstellen.

Kale Jonkerpad, Gouda

Geheime missie

Doe de schermpjes weg en zet dit spel op tafel. Codenames is de perfecte combinatie van een gezellig én spannend bordspel. Lukt het jullie om contact te maken met de 15 spionnen?

Verkrijgbaar bij diverse online winkels

Pubquiz, maar dan thuis

Trommel je collega’s op voor een gezellige avond met de Thuispubquiz! Elke donderdag komt er een nieuwe pubquiz online via de website, spotify of andere podcast-apps.

www.thuispubquiz.nl

Adem in, adem uit

Volgens dit boek is in- en uitademen essentieel voor je gezondheid en welzijn. Zelfs een kleine aanpassing aan de manier waarop we ademhalen kan onze atletische prestaties verbeteren. Adem in, adem uit. Herhaal 250.000 keer.

Verkrijgbaar bij diverse boekwinkels.

Buiten bootcamp

Snuif de prille lentelucht op, zet deze app aan en kies een standaard workout óf maak er een op maat. Ready, set, go!

www.sworkit.com

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video