x

Hello Goodbye

In Hello Goodbye ontmoeten we een nieuwe collega
en nemen we afscheid van een oud-collega.

Hello

Ze is 10 jaar weggeweest van het GHZ, maar de kennismaking met de afdeling en collega’s voelde gelijk weer helemaal vertrouwd. Isabel heeft eerder als Hoofd Gastenservices gewerkt en komt nu terug als teamleider Cardiologie. “De zorgsector en met name het GHZ heb ik altijd een warm hart toegedragen.” De veelzijdige functie als teamleider en het specialisme Cardiologie sprak haar meteen aan. “Vooral de ‘just fix it’- mentaliteit, de korte communicatielijnen en oprechte aandacht voor patiënten vielen mij op. Ik ben een mensenmens in hart en nieren en heb dan ook heel veel zin om bij mijn oude werkgever, met 10 jaar extra kennis en ervaring in people- en verandermanagement, aan de slag te gaan.”

Haar ambitie is om een zo hoog mogelijke patiënt- en medewerkertevredenheid te realiseren. Ook wil ze zich focussen op het invullen van openstaande vacatures zodat ze voldoende personeel en stabiliteit qua werkdruk kan realiseren. “Dat alle medewerkers in hun kracht staan, er duidelijke kaders zijn en er dagelijkse rust en een prettige werksfeer ervaren wordt, vind ik de belangrijkste basis voor het optimaal laten functioneren van een afdeling.”

Goodbye 

Op 29 januari namen we na maar liefst 49 jaar afscheid van Irma van der Maat. In 1972 begon ze in het ziekenhuis van Iterson met haar opleiding. Daarna heeft ze gewerkt op de afdeling Neurologie, de opnameafdeling en de laatste veertien jaar op de poli Gynaecologie en Verloskunde. “Het voelt heel dubbel: het is lekker dat het klaar is, maar het zal in het begin echt een gemis zijn.” Nu ze kan genieten van haar welverdiende pensioen wandelt en fietst ze graag én past ze elke week op op haar vier kleinkinderen. “En zodra de boot uit de stalling kan, gaan we weer op pad.” Wat ze het meest gaat missen? “Het interessante werk en contact met de patiënten. Én lieve collega’s, ik hoop dat jullie allemaal gezond blijven en geniet van het prachtige werk dat we mogen doen.”


Like | 22

Collega’s

Tijd voor elkaar

Collega’s

Familiekiekje

Video