Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Always on! Arbeidsmarktcampagne

Nieuwe website

Respect voor de zorg – dag

De nieuwe website is live! 

Op 16 december is de nieuwe website van het GHZ gelanceerd. Daarmee is het nieuwe www.ghz.nl live! De oude website was ondertussen al 7 jaar oud en aan vernieuwing toe. De nieuwe website is dan ook een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Samen met medewerkers en patiënten heeft het online Marketing & Communicatie team in de maanden voorafgaand aan livegang gekeken waar de nieuwe website aan moet voldoen. De belangrijkste vernieuwingen? De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, de bezoeker/patiënt staat centraal en de bezoekers worden beter geholpen in hun zoekvraag (bijvoorbeeld door de verbeterde zoekfunctie). Via social media werden we dan ook overladen met positieve reacties van onze volgers. En daar doen we het natuurlijk voor!

Like | 7

Always on! Arbeidsmarktcampagne

Regelmatig zet het Groene Hart Ziekenhuis online campagnes in om potentiële werknemers te overtuigen om voor het GHZ te kiezen. Een goede aanpak, maar de ontvangers van deze campagnes moeten dit op dat moment maar net interessant vinden. Misschien denkt iemand nu helemaal niet na over een nieuwe baan, maar is dat over een paar weken anders.

Het GHZ is daarom gestart met een nieuwe ‘always on’ campagne waarmee we hier veel beter op sturen. Gebaseerd op de interesses en handelingen van Facebook-, Instagram- en LinkedIn-gebruikers versturen wij nu gericht berichten die ook echt relevant zijn voor deze personen. Toon jij online een beetje interesse in de zorgsector? Dan laten we je eerst kennismaken met het GHZ als werkgever. Maar misschien gaat de interesse van je buurman verder en is hij echt al op zoek naar een baan binnen de zorg. Dan is het al veel interessanter om relevante vacatures te vertonen. Kortom, een veel slimmere manier om nieuw personeel te werven.


Like | 12

Respect voor de zorg

Dinsdag 26 januari was het de ‘dag van respect voor de zorg’. Het afgelopen jaar is voor iedereen lastig geweest, ook voor onze medewerkers. Toch staan ze iedere dag opnieuw klaar voor onze patiënten, houden ze de hand vast van een patiënt die het moeilijk heeft, zijn ze er voor de naasten, voorkomen ze verspreiding door kamers schoon te maken en geven ze alles wat ze hebben om de zorg overeind te houden. We zijn dan ook heel trots op al onze medewerkers en stonden daar ook op social media graag even bij stil. Onze volgers waren het hier volledig mee eens en we werden dan ook overspoeld met likes, mooie reacties en steunbetuigingen. Dit benadrukt toch maar weer dat we alleen samen deze moeilijke tijd door gaan komen.


Like | 12

Video