FAVORIET

Fietsen, ijsjes eten of op klompenpad. Wat ga jij doen deze zomer? Bekijk hier onze favoriete zomertips, voor een stralende zomer!
Slapen in een weeshuis

Gouda is een nieuw hotel en restaurant rijker: boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis. Het oude Aalmoezeniersweeshuis uit 1599 is omgetoverd tot een prachtige plek om te slapen, dineren of iets te drinken in de romantische binnentuin. GHZ.

WSHS.NL
Spieringstraat 1, Gouda

Ice, Ice, David!

Iets te vieren of zin in verkoeling? Doe (jezelf) een magnumpakket van David Gelato cadeau! Verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals baileys, passievrucht, pecan en nog veel meer ☀️

Markt 2, Gouda

Op die fiets!

Ontdek de leukste fietsroutes met het boek ‘Op díe fiets’. Met ruim 30 inspirerende binnen- én buitenlandse routes kom je de zomermaanden zeker door. Geen fietsliefhebber? Tijdens het lezen van ‘Op díe fiets’ krijg je vanzelf de ‘fiets-fever!’

Verkrijgbaar bij diverse boekwinkels

Balletje trappen

De opvouwbare bal van Foooty kun je in iedere broekzak meenemen. In een flits van een seconde klik je ‘m in elkaar. Ideaal om mee te nemen op reis. Just grab, click and play!

www.foooty.com

Een weekend vol Gouds Geluk…

Nacho’s van Casa Chow, kaasplankjes, biologische falafel, zeewierburgers en natuurlijk ijskoude drankjes; op 27, 28 en 29 augustus rijden 18 foodtrucks GOUDasfalt op tijdens het Gouds Geluk FoodFestival.

Toegang is gratis.

Ga op klompenpad!

Actief de natuur in? Ga op Klompenpad! Op verrassende plekken in Utrecht en Gelderland wandel je over landgoederen, door weilanden en langs kabbelende beken. Geniet na afloop op een terras bij een boerderij of dorpscafé van een verkoelend drankje. Er zijn ook speciale Kids-routes.

www.klompenpaden.nl

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video