x

Hello Goodbye

In Hello Goodbye ontmoeten we een nieuwe collega
en nemen we afscheid van een oud-collega.

Hello
Sinds 1 juni werkt Anne-Marthe Vink als relatiemanager en communicatieadviseur op de afdeling Externe Zorgrelaties. Een bekend gezicht? Dat klopt! Anne-Marthe begon ooit als roomassistant op de afdeling Orthopedie, liep tijdens haar studie stage bij de afdeling Marketing & Communicatie, was in 2018 medeorganisator van het nieuwjaarsfeest, kwam later terug als vakantiekracht en deed haar afstudeeronderzoek bij Externe Zorgrelaties. Nu is ze terug van weggeweest! Anne-Marthe: “De zorg bleef trekken, elke keer als ik het ziekenhuis in loop word ik getriggerd om ook een bijdrage te leveren. Weer aan het werk in het GHZ voelt als thuiskomen. Alsof ik nooit ben weggeweest”.

De afdeling Externe Zorgrelaties zet zich in voor een goede samenwerking tussen het ziekenhuis en haar verwijzers. “Een goede samenwerking met de andere zorgverleners en verwijzers in onze regio is zó belangrijk. Zorgen doe je niet alleen, dat doe je samen. Ik heb heel veel zin om met Marloes Braber, Kitty Schuurbiers en alle andere collega’s een bijdrage te leveren aan de zorg in onze regio! Heb jij goede ideeën, loop je ergens tegenaan of wil je even sparren? Bel of mail gerust!”

Goodbye, of toch niet?
Van medewerker zorgadministratie naar planningsfunctionaris op de afdeling Gyneacologie/Verloskunde, al meer dan 45 jaar werkt Dija Verhoek in het GHZ. Afgelopen maand bereikte zij haar pensioengerechtigde leeftijd, kreeg een feestje in het GHZ, maar neemt toch nog geen afscheid. Dija: “We vonden het wel een feestje waard na zoveel jaren werken voor de gynaecologen. Ik ga nog altijd met veel plezier naar mijn werk en zou dat ontzettend gaan missen. Maar voorlopig kan ik nog blijven, ik mag gewoon opnieuw in dienst komen!” In haar tijd bij het GHZ heeft Dija veel meegemaakt. Wat haar altijd bij zal blijven is de periode dat haar echtgenoot ernstig ziek was en uiteindelijk is overleden. “De collega’s waar ik destijds voor werkte waren zo begaan. De vrijheid om te bepalen of ik wel of niet kwam werken heb ik altijd zeer gewaardeerd.” Er waren ook hoogtepunten, zoals de geboortes van haar kinderen. “Op mijn ‘eigen’ afdeling, heel bijzonder!”


Like | 14

Collega’s

Familiekiekje

Collega’s

Patiëntenvervoersdienst

Video