x

Het Perfecte Plaatje

Teamuitjes, bijeenkomsten en leuke spelletjes. Het was een uitdaging de afgelopen tijd. Maar op de IC hebben ze hierop iets gevonden. Zij startten, geïnspireerd door het TV-format: Het eigen Perfecte Plaatje.

Elske Griffioen legt uit: ”We maken foto’s in negen verschillende thema’s. Denk aan dieren, portretten enz. We geven per keer een kleine omschrijving en wat fotografietips mee. Daarna hebben de collega’s drie weken de tijd om een zo mooi mogelijk plaatje van dit thema te schieten en de foto in te leveren. De foto dient echt in deze weken gemaakt te zijn, dus we accepteren geen oude vakantiefoto’s. Op de dag van sluiting van het ene thema, maken we het volgende thema bekend.”

“In totaal doen 40 collega’s mee”, vertelt Daniëlle Brussaard. “De foto’s worden via een tussenpersoon naar de anonieme, onafhankelijke jury gestuurd. Zij bepalen per thema de drie beste beelden door onder andere te kijken naar scherpte, belichting en creativiteit. De winnaar van de ronde krijgt …een heerlijke reep chocolade. Op 7 december kan de laatste themafoto ingeleverd worden. Daarna weten we wie overall de beste fotografen van de IC zijn.”


Like | 300

Collega’s

Familiekiekje

Collega’s

Nieuw lab voor MMB

Video