x

NOVA: de Workspace OK gaat 3 december live!

Vanaf 3 december 2021 stapt de OK over naar de Workspace OK van Nexus. Aan alle kanten wordt er hard gewerkt om goed voorbereid te zijn op de livegang. De software wordt getest, de proceswijzigingen op de werkvloer zijn in kaart gebracht en de instructievideo’s worden opgenomen. Eveline van Muiswinkel (Hoofd OK) kijkt uit naar het moment dat de medewerkers daadwerkelijk met Nexus werken. Eveline: “Het belangrijkste is dat de zorgverleners van de OK in één systeem werken waarin de patiënt tijdens het gehele operatieve proces gevolgd kan worden. Door middel van stopmomenten checken we alle stappen in het proces. Een belangrijke stap in de veiligheid van onze patiëntenzorg!”

Ook de medewerkers buiten het OK complex bereiden zich voor op de komst van de Workspace OK, zo ook opnameplanner Bianca Nieuwstraten. Bianca: “alle opnameplanners gaan in één systeem plannen wat het veel eenvoudiger maakt. We zullen wel even moeten wennen natuurlijk.” Voor de opnameplanners is er al eerder een livegang gepland: de Soft Go-live. Zij plannen vanaf dat moment alle patiënten die vanaf 3 december geopereerd worden alvast in Nexus. Zo is de Nexus Workspace OK vanaf 3 december helemaal klaar om live te gaan.

Wil je alvast zien hoe de Workspace OK eruit komt te zien? Bekijk dan deze Sneak preview (Dit filmpje is in juli 2021 opgenomen, de afbeeldingen kunnen afwijken van het eindproduct).


Like | 300

GHZ uitgelicht

De 3 strategische pijlers

GHZ uitgelicht

Virtual Reality op de IC

Video