Teamwork

Vol ijver zetten zij zich in voor de zorg aan onze patiënten. De teams van het GHZ. Wie zijn ze eigenlijk, wat maakt hen aan het lachen en wat delen ze met elkaar?
Deze editie het podium voor het team van de afdeling ICT.

FACTS

We hebben eigenlijk 5 teams: Servicedesk, Technisch Beheer, Applicatiebeheer, Functioneel beheer en Programmamanagement.

 

Bij ICT komen ruim 20.000 meldingen per jaar binnen.

 

We hebben ruim 2000 pc’s, 500 servers en 560 printers in beheer.

Per jaar worden ongeveer 7 miljoen mailtjes ‘van buiten’ naar het GHZ gestuurd waarvan maar liefst 5,5 miljoen geblokkeerd worden omdat ze ongewenst of gevaarlijk zijn.

 

En dan nog wat videofeiten… we hebben in het GHZ de laatste 30 dagen: 718 één-op-ééngesprekken gevoerd met Teams, 1179 Teams meetings georganiseerd, 1503 chatberichten gestuurd in Teams en 147309 minuten in een videogesprek doorgebracht

LEUK

…de echte ouderwetse DE filterkoffie:
belangrijkste apparaat van de afdeling

 

…de droppot die bij ons dropbox heet

 

…HET GROTE AANTAL F1 FANS OP DE AFDELING

…de lunchwandeling langs de Plus met bijna alle collega’s

 

WE KUNNEN NIET WACHTEN TOT DE CORONA SITUATIE WEER EEN BBQ TOELAAT (EN DE KERSTBRUNCH, PAASBRUNCH, TECHSESSIES MET PIZZA EN GEWOON EEN GEZELLIGE BORREL…)

 

🙂

OPVALLEND

Sinds corona starten de meeste teams met een online of hybride dagstart.

 

ONS GROOTSTE PROJECT IS NATUURLIJK NOVA, MAAR DAARNAAST OOK WERKPLEK2020, DE VERVANGING VAN DE CITRIX OMGEVING ZODAT HET WAT SNELLER GAAT WERKEN IN HUIS.
KOPLOPER QUA MELDINGEN IS DAT DE COMPUTER NIET SNAPT DAT DE GEBRUIKER HET JUISTE WACHTWOORD INVOERT, VOORAL NET NA DE VAKANTIE

🙂

Het motto van de afdeling: ‘elke dag een beetje beter’ en ‘een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt’

 

Like | 300

Video