FAVORIET

Maak een feest van kerst met deze fijne favorieten! Van een frisse winterwandeling tot een knus cadeau voor onder de boom.
De Vrienden in een nieuw jasje

Stichting Vrienden van het GHZ heeft een nieuwe website! Neem even de tijd om het te bewonderen en ontdek (opnieuw) wat de Vrienden voor onze patiënten betekenen. Check gelijk even de acties in de regio, misschien zit er wel wat voor jou tussen!

www.vriendenvanhetghz.nl

Muts op, wandelschoenen aan!

Wandelen, wandelen, en nog meer wandelen. We deden het aan het begin van de pandemie en we blijven het nog wel even doen. Gelukkig is dat geen straf en zijn er in eigen land tal van prachtige wandelroutes te vinden. Bijvoorbeeld deze winterwandelingen, getipt door een boswachter. Veel wandelplezier!

www.staatsbosbeheer.nl

Thuis in een verpleegtehuis

Sommigen wonen tijdens hun studententijd in een typisch studentenhuis, maar de 21-jarige Teun Toebes koos ervoor om in een verpleegtehuis te gaan wonen met dementerende ouderen als huisgenoten. Hij schreef het boek ‘VerpleegThuis’ over zijn ervaringen.

Verkrijgbaar bij diverse boekwinkels

Een knus cadeau

Dit zijn niet zomaar kerstkaarsen, deze kaarsen zijn namelijk van duurzaam materiaal en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in Utrecht! Een uniek en warm cadeau voor de koude dagen.

www.brandtkaarsen.nl

Zwitsers zakmes

Iedereen had er vroeger één: een Zwitsers zakmes. Maar tijden veranderen: onze broekzakken zitten vol met onze smartphones, daar past geen zakmes meer bij! Of toch wel? De Wallet Ninja bestaat uit maar liefst 18 stukken gereedschap en is zo groot en dun als een bankpas. Een schroefje aandraaien, een flesje openen, altijd handig!

www.walletninja.nl

Lekker en simpel

Nog geen idee wat je met kerst op tafel moet zetten? Dit dessert is een plaatje om te zien en ook nog eens simpel om te maken. Dat wordt smullen…

www.lekkerensimpel.com

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video