x

Geslaagde online nascholing ‘Vernieuwde MDL-zorg’!

De vakgroep MDL organiseerde samen met team Externe Zorgrelaties op 2 november een online nascholing voor verwijzers over ‘Vernieuwde MDL-zorg’. Het resultaat? Goede gesprekken en mooie reacties!

Ondanks de drukte in het ziekenhuis heeft de vakgroep zich volledig ingezet om een geslaagde avond neer te zetten. De huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde maakten kennis met de hele vakgroep en zijn geïnformeerd over de FIT!-projecten, die samen met de eerste lijn ontwikkeld zijn. Voorbeelden hiervan zijn projecten om verwijzingen voor Prikkelbare Darm Syndroom en gastroscopieën te voorkomen en projecten om stabiele patiënten met coeliakie eerder terug te verwijzen naar de huisarts. Kortom, alles om de zorg patiëntvriendelijker en efficiënter te organiseren. Ben je nieuwsgierig geworden? Je kijkt de nascholing terug via www.ghz.nl/mdlnascholing.

Externe Zorgrelaties organiseert regelmatig samen met vakgroepen (online) nascholingen voor verwijzers. Wil jij ook een nascholing organiseren? Neem dan contact op via [email protected] of 0182 – 50 50 26.


Like | 13

GHZ uitgelicht

Medisch Model SEH

GHZ uitgelicht

Hoe ziet de wereld ons?

Video