x

Familiekiekje

Deze vier dames zijn niet alleen familie, maar ook nog eens collega’s! Zus Deborah en schoonzus Judic werken hier nu ongeveer 30 jaar. “Toen ik op mijn 15e aan mijn knie geopereerd werd en een secretaresse achter de balie zag zitten dacht ik: dat wil ik ook!” vertelt Judic. Deborah’s loopbaan verliep iets anders. “Mijn oma werkte in de zorg, mijn moeder vond dat ook iets voor mij en zo ben ik in het vak gerold.” Moeder Miriam en dochter Joyce zijn beide twee jaar werkzaam in het GHZ. Hiervoor hebben zij in andere ziekenhuizen gewerkt. “Hier is het zo gemoedelijk. Iedereen groet elkaar in de gangen, dat was ik helemaal niet gewend!’ vertelt Joyce. Miriam voegt toe: “een fijne sfeer is heel belangrijk voor een goede werkplek, hier kun je dat vinden.” Het viertal is verdeeld over verschillende afdelingen en loopt elkaar niet al te vaak tegen het lijf. Daarbuiten zien zij elkaar wel geregeld. Miriam vertelt dat zij een hechte familie zijn. “Op feestdagen komen wij altijd samen, zelfs de achterkleinkinderen zijn er dan bij!”

Het mooiste wat zij hebben meegemaakt in het GHZ? Daar geven zij alle vier hetzelfde antwoord op: het contact met de patiënt en de dankbaarheid die je ervoor terugkrijgt.

Van links naar rechts: Judic Versteeg-den Ouden (53, secretaresse polineurologie, Deborah Middelkoop-Versteeg (50, kwaliteitsfunctionaris op het lab en bij de bloedafname in de buitendienst, Joyce van Vliet-Heijstek (30, oncologieverpleegkundige BOH, Miriam Heijstek-Versteeg (52, secretaresse op de interne + oncologie/hematologie)


Like | 15

Collega’s

Hello Goodbye

Collega’s

Gezondheidscheck voor GHZ’ers

Video