FAVORIET

De lente zit in de lucht! Doe je voordeel met deze bruisende ideeën en geniet van de langere dagen en nieuwe energie.
Spring maar achterop bij mij!

Drink een kopje koffie bij Keck en spring vervolgens op de huurfiets die voor je klaarstaat. In de omgeving van Gouda vind je prachtige fietsroutes, ideaal voor een zonnige lentedag. Tip: neem meteen een goedgevulde Keck-picknickmand mee voor onderweg!

Kecking Gouda

Luistertip: podcast Nurses Know Better

In de eerste aflevering van onze eigen podcast Nurses Know Better vertellen Susette Lataster en Heleen Snijders je alles over het project waarmee we werken in de zorg nóg leuker maken. In de podcast staan verpleegkundigen stil bij hun prachtige vak en delen ze verhalen en tips van de werkvloer. Leuk om te luisteren in de trein, auto of tijdens het koken. Je beluistert ‘m via Spotify.

Nurses Know Better

Sporten in de buitenlucht

Niets fijner dan heerlijk sporten in de buitenlucht. Zeker als de zon langzaam maar zeker wat vaker schijnt! Health Club Open Air biedt gevarieerde trainingen voor sporters van alle niveaus en leeftijden. Boek een gratis proefles en ontdek je sportieve kant.

Health Club Open Air

Schrijf jezelf gelukkig

Drie minuten na het wakker worden en drie minuten voor het slapengaan; dat is de tijd die je nodig hebt om dagelijks in jouw 6-minuten dagboek te schrijven. De vragen in het boekje laten je nadenken over je dag én zorgen ervoor dat je je vaker gelukkig en positief voelt.

Het 6 minuten dagboek

Vlinders in je buik

Leuk voor het voorjaar: een bezoek aan vlindertuin ‘Vlinders aan de Vliet’. Deze kleine ‘dierentuin’ heeft maar liefst 1500 tropische dagvlinders in huis. Leuk als romantisch uitje of gezellig met de kinderen.

Vlinders aan de Vliet

Een steekje los

Met het spel ‘Een steekje los’ ga je via vragen en opdrachten in gesprek over mentale gezondheid en hoe dat doorwerkt op andere gebieden in het leven. Juist mooi als je zelf in de zorg werkt.

Een steekje los

Video