x

Ballonnetjes met werkgeluk

Het klinkt als het ideale beroep, van de naam alleen al word je vrolijk: werkgelukdeskundige. Een werkgelukdeskundige houdt zich bezig met het vergroten van de geluksbeleving op de werkvloer. Hoe leuk dat wij twee van deze deskundigen in het GHZ hebben!

Cynthia Huizer en Annemiek van Mazijk zijn sinds enkele weken gediplomeerd werkgelukdeskundigen. “Als teamleiders spelen wij een grote rol bij de (werk)geluksbeleving van medewerkers. We hechten hier veel waarde aan. Daarnaast is Cynthia loopbaanadviseur bij TALENT, en daar is werkgeluk ook een actueel thema.”

Op verschillende vlakken worden momenteel ballonnetjes met werkgeluk opgelaten. “We gaan graag samenwerken met onze collega teamleiders, maar ook met Patiënt als Partner en Nurses know Better. Daarnaast staat ‘onboarding’ hoog op ons lijstje: hoe ervaren nieuwe collega’s het GHZ, en wat kunnen we voor hen verbeteren? Werkgeluk is van ons allemaal, iedereen heeft het nodig en iedereen kan een bijdrage leveren. Dus heb je ideeën? Of advies nodig? Laat het ons dan weten!”

Like | 15  

Collega’s

GHZ Summer Fever

Collega’s

De buddy-verpleegkundigen blijven

Video