FAVORIET

Het is zomer! Hierbij onze favoriete ideeën om van jouw zomer een feestje te maken.
Beleef Gouda op grote hoogte

Heb je de Sint-Janskerk nog niet beklommen? Alleen deze zomer heb je dankzij het 750 jarig feestje van Gouda de kans om van grote hoogte je eigen huis te zien! Laat iedereen mee genieten met #ghzopgrotehoogte

Koop hier je ticket.

Een explosie aan frisheid

Waan jezelf deze zomer in een puur, fris en mineraalrijke zee met deze twee bath bombs. Heel fijn om cadeau te doen óf te krijgen. En, ze zijn ook nog eens vegan.

www.lush.com

Film kijken onder de sterren

Deze zomer kijk je weer de meest prachtige films onder de sterren tijdens Pleinbioscoop Rotterdam. Negentien avonden lang zie je iedere keer weer een andere film op een wel heel bijzondere locatie: de Wilhelminapier! Van 10 t/m 29 augustus geniet je daar van de mooiste klassiekers op het doek – gewoon in de zilte buitenlucht.

www.pleinbioscooprotterdam.nl

Wijze dokters

Voor alle artsen met een beetje zelfspot is dit shirt van topkwaliteit een absolute must-have. Te bestellen op Etsy in in jouw favoriete kleur voor mannen en vrouwen!

Klik hier om te bestellen.

Wandelen door het Goudse verleden

Welke ziektes kregen mensen vroeger? En hoe ging Gouda om met de pestpandemie? Tijdens een stadswandeling op zaterdag 8 oktober leidt een gids van het Goudse Gidsen Gilde je langs vroegere ziekenhuizen en woonhuizen van beroemde Goudse artsen zoals Ronsse en Bleuland. Leuk voor wie de highlights van Gouda al kent!

Reserveer hier een wandeling.

Ontsnappen met je collega’s

Ga samen met je collega’s de uitdaging aan tijdens de Escape Tour van JongGHZ op dinsdag 5 juli! Aan de hand van een app dwalen jullie door de Goudse binnenstad om vragen te beantwoorden. Doen jullie het goed? Dan krijg je aanwijzingen die leiden naar de geheime uitgang van Gouda. Na afloop ben je welkom bij De Zalm voor een gezellige borrel.

www.ghz.nl/escapetour

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video