x

Hello Goodbye

In Hello Goodbye ontmoeten we een nieuwe collega en nemen we afscheid van een oud-collega.

Hello
De afdeling Chirurgie heeft er een nieuw gezicht bij: chirurg Joris Blok. Na zijn fellowship vaatchirurgie in het Rijnstate reageerde hij op de positie van vaatchirurg in het GHZ. Joris: “Na de enthousiaste verhalen van mijn (oud)collega’s Joost en Heleen kon ik niet anders dan een sollicitatiebrief sturen. Daarnaast had ik al enige affiniteit met Gouda, omdat een groot deel van mijn familie er vandaan komt en mijn opa een van de eerste gynaecologen was in het Bleulandziekenhuis.” Tussen zijn dagelijkse activiteiten door werkt Joris ook nog aan andere belangrijke projecten: “Over een jaar zal de nieuwe Hybride OK bijna klaar zijn en zijn we hopelijk onze eerste vaatdifferentiant aan het opleiden. Daarnaast ben ik bezig met een aantal wetenschappelijke studies en onderzoek ik de invloed van generatieverschillen binnen de chirurgie. Mochten er nog mooie plannen op mijn pad komen, dan sta ik daar altijd voor open.”

Goodbye
Na 24 jaar GHZ gaat Koos Hoepel genieten van een welverdiend pensioen. Sinds 1998 was hij te vinden bij de facilitaire dienst, waar hij verschillende functies mocht beoefenen. Met een fijn gevoel kijkt Koos terug op zijn tijd in het GHZ. “Ik denk dan bijvoorbeeld aan de optredens met de GHZ-band op de nieuwjaarsbijeenkomsten of de overgang naar het nieuwe millennium. Maar ook het voorbereiden van de nieuwbouw was een bijzondere ervaring. Nieuwe dingen doen, checken met dubbelcheck, zorgen dat je de deadline haalt. Niets was te veel, de teamgeest was ijzersterk”, vertelt hij enthousiast.

Dat Koos liever nog geen ‘goodbye’ had gezegd tegen zijn werkplek is duidelijk: “Ik heb nog helemaal geen zin om afscheid te nemen omdat veel collegiale contacten wegvallen, het was een plezierige samenwerking al die jaren. Mijn laatste advies: als het met ons ziekenhuis goed gaat, gaat het ook goed met jou. Zorg er dus binnen je eigen ‘regelbereik’ voor dat het goed gaat met ons ziekenhuis!”


Like | 15

Collega’s

Familiekiekje

Collega’s

GHZ Summer Fever

Video