FAVORIET

Nu de dagen weer korter worden kunnen we wel een opkikker gebruiken. Onze favorieten kunnen je daar zeker bij helpen. Van smakelijke stroopwafels tot zorgzame verhalen.
Lekker in je vel

Minder zorgen, meer genieten! In deze training leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot. Fijn om deze herfst eens te doen tijdens een regenachtige middag. Daar knap je zomaar van op!

Klik hier om de training te openen. Good Habitz trainingen zijn gratis voor GHZ-medewerkers, je kunt inloggen met je GHZ-mailadres en wachtwoord.

PUUR genieten

Begin je dag zoet met de heerlijkste chocolademelk in Gouda. Bij chocoladeatelier PUUR heb je de keuze uit maar liefst zestien smaken pure chocolade, drie soorten melk en twee soorten wit. Slagroomtoef erop en genieten maar!

www.puurchocolade.nl

Ik zorg, jij zorgt, wij zorgen

De zorg is meer dan alleen een beroep. Zorgen is ouder of verzorger zijn, zorgen is zorgen voor de aarde, zorgen is kijken en luisteren. De interviews met De Zorgzamen is leuk leesvoer voor degene die zorgt of voor degene die meer wil weten over zorg. Zorg dus snel voor een abonnementje op De Correspondent om deze unieke verhalen te lezen!

decorrespondent.nl

Vodde voetjes

Het is weer zo ver… het ziet er somber uit buiten. Maar niet getreurd, jij kan lekker shinen met deze kleurrijke Vodde sokken. Niet alleen maken deze warme sokken jou blij, maar ook het milieu. Warme voeten maar geen opwarmende aarde, geef die sokken maar aan mij!

www.vodde.nl

Op je gezondheid!

Verkouden? Nu niet meer! Blijf extra gezond met dit drankje volgens doktersrecept. Tip: dit recept werkt ook erg goed om de dag mee te beginnen om wakker te worden in de ochtend.

Je koopt ‘em hier!

Proef Gouda

Ontmoet lokale specialisten van kaas, stroopwafels en andere ambachtelijke producten tijdens de smakelijke workshop stroopwafel bakken & kaas proeven. Waan je door de knusse straten en smalle steegjes van Gouda, praat met de kaasboer en laat je vingers plakken tijdens het stroopwafel bakken!

Workshop stroopwafel & kaasproeverij Gouda – Verita’s Visit Holland (veritasvisit.nl)

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video