Teamwork

Vol ijver zetten zij zich in voor de zorg aan onze patiënten. De teams van het GHZ. Wie zijn ze eigenlijk, wat maakt hen aan het lachen en wat delen ze met elkaar?

Deze editie het podium voor het team van verpleegafdeling Chirurgie, Orthopedie, Urologie, MDL, Kort Verblijf op de B1 en C1.

FACTS

Op de B1 en C1 werken 4 expertiseteams*, maar we zijn samen één!

 

Er zijn 69 bedden op de afdeling

 

* Orthopedie/trauma, MDL, GE-Vaat, KVA-URO, Flexibel

Ons team bestaat uit 60 verpleegkundigen, 11 leerlingen, 9 stagiaires, 4 secretaresses, 2 teamleiders, 1 afdelingsassistent en een team roomassistants

 

We hebben 5 mannen in ons team.

LEUK

…de start van ons Nurses Know Better programma. Met elkaar werken we aan de juiste werksfeer voor innovatieve verbeteringen. Dit geeft ons veel werkgeluk!

 

… onze Titanic-TikTok. Check ‘em hier!

… ONZE FANTASTISCHE SECRETARESSES! ZIJ ZIJN EEN LUISTEREND OOR EN HET EERSTE AANSPREEKPUNT VOOR PATIËNTEN AAN DE BALIE, ONMISBAAR DUS!

 

Warm welkom, nat afscheid: vanaf dag één voelen collega’s zich hier thuis . Ga je ons verlaten? Dan kun je een nat pak verwachten!

 

🙂

 

OPVALLEND

Wij werken met Physician Assistants die visites lopen en laagdrempelig beschikbaar zijn voor vragen van patiënten. ☺

 

Op onze leerafdeling bieden we stagiaires de ruimte om zelf en van elkaar te leren met begeleiding door enthousiaste verpleegkundigen.
Innovatie en ambitie kenmerken ons! Zo zijn we gestart met de intakeverpleegkundige , het buddysysteem en dragen we bij aan ziekenhuisbrede werkgroepen (denk aan BIG-protocollen, LTHP, OR etc.).

 

Like | 29

Video