x

Decentrale Green Teams gaan van start

Eind 2022 zijn we gestart met het Centrale Green Team. Nu is het tijd voor de volgende stap: Decentrale Green Teams. Anne Dijkstra, ‘,lid Centraal Green Team,’: “De gezondheidszorg is verantwoordelijk voor 7% van de Nederlandse CO2 uitstoot. Als GHZ hebben we de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend. En om onze doelstelling te behalen willen we starten met Decentrale Green Teams (per RVE of groep RVE’s).

“Een Decentraal Green Team is een team dat op RVE of afdelingsniveau zorgdraagt voor het bedenken, uitwerken en uitvoeren van initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Wil jij daaraan bijdragen? Laat het weten aan jouw teamleider, zodat er niet meerdere green teams per afdeling ontstaan, en meld je daarna aan via [email protected]. Iedereen met een groen hart kan bijdragen. Denk aan (wegwerp)verpakkingen, afval, medicatie, afvalwater, grondstoffen, energieverbruik, enzovoort. Ga hier alvast met elkaar over sparren zodat je snel aan de slag kunt. Natuurlijk denken we graag met jullie mee!”

En mocht je alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in het GHZ willen volgen, word dan straks lid van de Green Team groep op JIP!


Like | 15

GHZ uitgelicht

Livegang nieuw intranet

GHZ uitgelicht

Kwaliteitskaart minder registraties

Video