FAVORIET

De lente zit in de lucht!
Doe je voordeel met deze bruisende ideeën en geniet van de langere dagen en nieuwe energie.
Hop, gaan met die E-chop(per)!

Niets fijner dan Gouda en omgeving verkennen in het lentezonnetje. Dat doe je natuurlijk op de geruisloze E-chopper. Laat je meevoeren langs de Reeuwijkse Plassen of de Meije, vergaap je aan het groene polderlandschap en geniet in stilte van het moois dat je onderweg tegenkomt. Picknickmand mee en gaan!

Klik hier voor meer informatie

Kom aapjes kijken

Stichting AAP vangt (exotische) dieren in nood op zodat deze dieren de zorg krijgen die ze nodig hebben en weer kunnen herstellen. In Almere leiden enthousiaste gidsen je rond in het opvangcentrum en leer je meer over de dieren. Kom dus aapjes kijken! Ook leuk voor de kleinsten.

Klik hier voor meer informatie

Samen eten redden

Minder voedsel verspillen en tegelijkertijd een beetje lief zijn voor je portemonnee? Dat doe je met Too Good To Go. Met de app kun je aan het einde van de dag voor een lager bedrag een maaltijd of pakket bestellen vol eten dat over is en anders weggegooid zou worden. Een heerlijke zak broodjes van de bakker bijvoorbeeld of allerlei verse groentes van de supermarkt. Te lekker om te laten liggen.

Klik hier voor meer informatie

Gouds Film Festival

Hou jij van cultuur en films? Dan is het Gouds Film Festival (GFF) echt wat voor jou! Het Gouds Film Festival is hét podium voor korte films en documentaires van niet-commercieel werkende filmers. Op 18 maart 2023 is het zover. Kies een dag(deel), koop een kaartje en genieten maar!

Klik hier voor meer informatie

Huiskamer als podium

Gouwenaren Marcel Kamphuis en Nikki Smits openen hun deuren voor buurtbewoners en muziekliefhebbers. Maandelijks kan je genieten van een huiskamerconcert aan de IJssellaan in Gouda. 29 maart staan Roos Blufpand en LUCAS op de planning!

Klik hier voor meer informatie

Frisse energie

Heb jij vaak last van vermoeide en zware benen? Probeer dan eens de STOX Energy Socks. De hoge geleidelijke druk geeft jou extra ondersteuning en voorkomt het gevoel van zware, pijnlijke en gezwollen benen. Ze hebben sokken voor het dagelijkse gebruik, maar ook voor het sporten en reizen. Neem eens een kijkje op de website, kies een kleur uit die bij jou past en kom in beweging!

Klik hier voor meer informatie

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video