Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Nurses Know Better video

Dag van het werkplezier

MijnGHZ is live!

Nurses Know Better video

Op 14 februari is de video over Nurses Know Better gelanceerd. De productie van deze video was een mooie uitdaging, want hoe breng je de essentie van het programma in een korte, krachtige video in beeld? Door een mooi staaltje teamwork is dat gelukt! In een week vol regen brak op de geplande opnamedag op vrijdag de zon door en konden we met verpleegkundigen Pauline, Manda en Nina van de C1 prachtige buitenshots maken. In combinatie met de opnames in het GHZ vormden alle beelden zo een mooi geheel. Heb jij hem al gezien? Bekijk hem, deel hem en like hem!

Like | 25

Dag van het werkplezier

Als je in de zorg werkt, beteken je echt iets voor een ander. En dat zorgt voor voldoening en plezier in je werk! Op dinsdag 31 januari was het de Dag van het werkplezier in de zorg, dus vroegen we aan onze collega’s: wat zorgt bij jou voor plezier in je werk?

Samen mooie doelen bereiken. Werken met de leukste en liefste collega’s. Of alles goed geregeld hebben voor de patiënt. Het zijn maar een paar mooie voorbeelden van wat ons echt werkgeluk brengt. Uit recent onderzoek van Newcom is gebleken dat het Groene Hart Ziekenhuis vergeleken met andere ziekenhuizen heel sterk scoort op het onderdeel werkgeluk. De prettige werksfeer, goede opleidingsmogelijkheden en fijne werk-privébalans zorgen ervoor dat veel collega’s elke dag weer met plezier naar hun werk toe gaan!

Vandaar dat we dit natuurlijk in een fris filmpje moesten delen met onze volgers op social media! Benieuwd naar alle geluksfactoren die onze medewerkers hebben genoemd? Bekijk dan het filmpje!


Like | 12

MijnGHZ is live!

Na maanden van voorbereiding is ons patiëntenportaal MijnGHZ live! Met MijnGHZ hebben patiënten altijd en overal toegang tot hun medische gegevens. Zo zijn zij beter geïnformeerd en voorbereid op een gesprek met de zorgverlener. Nieuws wat op social media natuurlijk op heel wat positieve reacties kon rekenen!

Sinds de livegang op 10 januari hebben al meer dan 6.500 gebruikers ingelogd. Een mooi aantal dat blijft groeien. Sinds 9 februari kunnen patiënten ook hun labuitslagen inzien. De meeste uitslagen zijn direct zichtbaar. Alleen op de uitslagen van Radiologie, Nucleaire Geneeskunde, Endoscopie en Pathologie is een vertraging van 9 dagen ingesteld. Dit geeft de zorgverlener de tijd om eerst in gesprek te gaan met de patiënt.

Natuurlijk levert het gebruik van het nieuwe portaal ook vragen op. Veel van die vragen gaan over informatie die gebruikers missen in MijnGHZ. Er zijn verschillende redenen waarom informatie soms niet zichtbaar is. Dit kan komen doordat we alleen informatie kunnen vertonen vanaf 4 juni 2020, de huisarts het onderzoek heeft aangevraagd of door de standaard vertraging van 9 dagen op de uitslagen van beeldvorming en pathologie. Meer weten? Kijk dan op www.mijnghz.nl


Like | 12

Video