x

“Mijn collega’s zijn mijn OK-familie”

Danique werkte zes jaar als verpleegkundige op verpleegafdeling Orthopedie, nu werkt ze als recovery verpleegkundige bij de OK. Danique: “Ik wilde graag een nieuwe uitdaging en meer met de technische kant van mijn vak bezig zijn”.

Voor en na hun operatie liggen patiënten op de recovery: “In die relatief korte tijd is het contact intensief, we verrichten veel handelingen maar stellen de patiënten ook gerust. We merken dat patiënten onze inzet oprecht waarderen”. Omdat er een strakke planning is, is het werktempo hoog en zijn er korte lijnen met alle betrokkenen. “De patiënten gaan natuurlijk voor. Door de strakke planning communiceren we vaak direct. Maar de saamhorigheid met de collega’s is heel groot. We zijn één sterk team en ik zie mijn collega’s dus ook echt als mijn OK-familie! Ik zit hier echt op mijn plek en kan andere verpleegkundigen deze overstap zeker aanraden”.

Ben je enthousiast geworden door het verhaal van Danique en wil je ook de overstap maken? Dan is de opleiding tot recovery verpleegkundige misschien wel wat voor jou!

Klik hier om de vacature te bekijken.

Like | 25

Collega’s

Virtual Fracture Care app

Collega’s

Hello Goodbye

Video