FAVORIET

Yes, de zomer staat voor de deur! In het GHZ vieren we de Onvergetelijke Zomer, maar ook in de omgeving is voldoende te doen. Veel plezier!
Proef de sfeer op CuliNESSE 

Klinkt de combinatie lekker eten en genieten van de beste artiesten jou als muziek in de oren? Bezoek dan het driedaagse festival CuliNESSE op 24, 25 en 26 augustus. Trommel al je vrienden of familie op en geniet van een bomvol muzikaal, culinair en cultureel programma.

Koop hier je ticket:
CuliNESSE tickets 

Brouwerij de Molen

Ben jij een liefhebber van bier en lijkt het jou leuk om te zien hoe ze dat bier brouwen? Kijk eens naar de tours die Brouwerij de Molen in Bodegraven aanbiedt of kom tijdens het Borefts bierfestival op 22 en 23 september zelf de bijzondere bieren ontdekken en proeven!

Klik hier voor mee informatie.

25 steegjes rondwandeling

Weet jij wat voor moois Gouda allemaal te bieden heeft? Ontdek het tijdens de 25 steegjes rondwandeling. Tijdens deze rondwandeling van 2 à 3 uur loop je onder begeleiding van een gids langs diverse (verborgen) steegjes en hofjes.

Klik hier voor meer informatie.

Sport-brella première

Nu het mooie weer er eindelijk is en we weer lekker naar het stand kunnen is deze multifunctionele strandtent ideaal. Hij is perfect voor wanneer je uit de wind of in de schaduw wil zitten, maar ook regen is geen probleem voor deze stevige parasol.

Je koopt hem hier!

De Koeienstal

Een dagje met de kinderen op stap? Ga eens naar Boerderij de Koeienstal in Zevenhuizen. Jong en oud kunnen hier genieten van verschillende activiteiten zoals dieren aaien en in de stro- en bomenspeeltuin spelen, maar je kunt er ook heerlijk ontbijten, lunchen en borrelen.

Klik hier voor meer informatie.

Veilig zonnen

Vind jij het ook niet fijn om je waardevolle spullen onbemand achter te laten wanneer je een duik gaat nemen in de zee? Deze tube lijkt op zonnebrandcrème, maar is eigenlijk een opbergdoosje. Het beschermt tegen zand, regen en diefstal. Behalve als de dief op zoek is naar zonnecrème natuurlijk.

Je koopt hem hier!

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video