x

Hello Goodbye

In Hello Goodbye ontmoeten we een nieuwe collega en nemen we afscheid van een oud-collega.

Hello
De afdeling Centrale Sterilisatie (CSA) heeft sinds kort een nieuwe coördinator: Olga Gelauff. De ziekenhuiswereld is voor Olga niet vreemd. Ze begon haar loopbaan in het ziekenhuis. “Van huis uit ben ik verpleegkundige, maar in de loop der jaren steeds verder van het bed geraakt.” Na een aantal jaren als manager bij verschillende gemeenten had Olga zin in een nieuwe uitdaging: een betekenisvolle baan. Dat heeft zij gevonden in de CSA. “De CSA is heel belangrijk, want als er daar een stagnatie is kan dat gevolgen hebben voor de OK of poli. “We zijn er voor de patiënt en wat ik wil is dat medewerkers met plezier op de CSA werken en dat iedereen waarmee wij samenwerken ons een fijne en goede samenwerkingspartner vindt”. Wil je weten wat er achter de deuren van de CSA plaatsvindt? Je bent van harte welkom. “We willen ons werk graag laten zien.”

Goodbye
Na ruim 41 jaar bij de Technische Dienst gewerkt te hebben gaat Fred Hoogendijk genieten van zijn welverdiend pensioen. Dat Fred nu met pensioen is zegt niet dat hij de techniek achter zich laat. Deze hobby zet hij thuis, op zijn eigen werkplek, met plezier voort.

Met een fijn gevoel kijkt Fred terug op zijn tijd bij het GHZ. “Ik ga de collega’s het meest missen. Niet alleen de collega’s van de TD, maar alle collega’s. Ook in moeilijke tijden kon ik bij hen terecht.”

Als afscheidscadeau had Fred een mooie wens: een donatie aan de Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis. “Ik heb alles al en ik heb het goed. Ik doe er liever iets mee waarmee ik anderen kan helpen. Ik heb gezien bij mijn kleinzoon wat voor een impact een ziekenhuis kan hebben en daarom wilde ik graag wat doen voor de kinderafdeling.” Zelf heeft Fred het bedrag nog wat aangevuld en zo is er een mooie € 450,- gedoneerd aan de Vriendenstichting.


Like | 17

Collega’s

Personeelsfeest All Stars

Collega’s

Wie is de mol

Video