FAVORIET

Na een onvergetelijke zomer is het nu weer tijd voor een warme brunch in de binnenstad en betoverende avondwandelingen in het donker. Onze favorieten helpen je bij een gezellige herfst!
Brunch Boutique

Zin om uitgebreid te ontbijten, brunchen, lunchen of borrelen? Dan ben je bij Brunch Boutique op de Zeugstraat 64 in Gouda aan het goede adres. Ga voor een taartje uit de cakebar, chocolate bueno pancakes of een toast Quattro Colori. Brunch Boutique is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Reserveer hier of loop gezellig langs!

Wilder Land

Wilder Land werkt samen met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan natuurherstel in Nederland. Om zo de biodiversiteit te vergroten. Producten zoals thee, koude dranken en pasta kan je bestellen via hun website. Je kan Wilder Land ook vinden in de Wereldwinkel en de Chocoladefabriek in Gouda. Proef, geniet en help mee met natuurherstel!

Klik hier voor meer informatie.

Roadtrips in
eigen land

Nederland mag dan een klein landje zijn; je raakt er echt niet uitgekeken. Manon van den Oort gaat graag op avontuur in eigen land en verzamelde de mooiste routes voor korte roadtrips in het boek ‘Hey Frits. 12 roadtrips door Nederland’. Denk aan een route door schilderachtige dorpjes in Friesland of een wandeling door de wijngaarden van Zuid-Limburg. Genoeg inspiratie om dit najaar een trip te plannen!

Bestel ‘m hier.

Recepten tekenen

Je eigen menukaart maken voor een etentje bij jou thuis of jouw favoriete recepten bundelen in een eigen receptenboek? Een perfect klusje voor het najaar! Illustrator Carla Kamphuis helpt je om jouw handgeschreven recepten nog leuker en persoonlijker te maken met prachtige illustraties. In haar boek laat ze je stap voor stap zien hoe je dat doet.

Bekijk het boek.

De Grote Schijn

Fluisterende bomen, betoverende lichtprojecties en meeslepende klanken creëren een magisch schouwspel. Vanaf 12 t/m 29 oktober kan ook jij de magie van De Grote Schijn ervaren tijdens een adembenemende avondwandeling door het Kralingse Bos. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Klik hier voor meer informatie.

Bambook

Lees jij jouw aantekeningen na een dag (oké, misschien een week) ook nooit meer terug? Kies dan voor een Bambook. Dit uitwisbare notitieboekje gaat jarenlang mee en ziet er ook nog eens leuk uit. Daarnaast plant het bedrijf voor elk verkocht product een boom op Madagaskar. Hoe duurzaam wil je het hebben? Toevoegen aan je to-do lijstje dus!

Koop hier je Bambook

Disclaimer: tekst en afbeeldingen op deze pagina zijn onafhankelijk geplaatst. Het GHZ ontvangt hier geen vergoeding voor.

Video