Trending topics

De meest besproken onderwerpen op social media

Wervingscampagne Ontdek
de zorg

Maud is de 1000ᵉ baby

Swim to Fight Cancer

Wervingscampagne Ontdek
de zorg

Een diploma op hbo-niveau halen én salaris verdienen? Veel middelbare scholieren weten niet dat je in het ziekenhuis diverse werkleertrajecten hebt op het snijvlak van zorg én techniek, zoals de opleiding voor Anesthesiemedewerker of MBB’er bij Radiologie. Om onze beroepsopleidingen meer bekendheid te geven, hebben we een campagne ontwikkeld én organiseren we op 3 oktober een Ontdek de Zorg-avond.

Bekijk hier een van de video’s die bij de campagne hoort of lees meer op www.werkenbijghz.nl/ontdek.

Like | 1

Maud is de 1000ᵉ baby

Daar is ze dan! De 1000ᵉ baby die dit jaar in ons ziekenhuis geboren is. Welkom Maud! Ze kwam ter wereld op zaterdag 12 augustus. Kersverse ouders Yara en Jan zijn heel gelukkig met de komst van hun kleine meisje. Maud en haar ouders maken het goed. Op onze socials zorgde haar komst voor veel hartverwarmende reacties.


Like | 5

Swim to Fight Cancer

Op een stralende zondag zwom ons GHZ-team door de Goudse grachten om met Swim to Fight Cancer geld op te halen voor kankeronderzoek. Hematoloog Henriette Levenga deed samen met twee chirurgen en drie arts-assistenten mee aan deze uitdaging: ‘We vinden het fantastisch dat de organisatie een deel van het sponsorgeld aan de Stichting Vrienden van het GHZ wil overdragen. Daarmee kunnen we de patiënten op onze afdeling Oncologie na een operatie extra verwennen met bijvoorbeeld Heart Pillows of een warmtesjaal.’

Op socials waren velen trots op ons zwemteam!


Like | 14

Video