x

Hello Goodbye

In Hello Goodbye ontmoeten we een nieuwe collega en nemen we afscheid van een oud-collega.

Hello

Met de komst van Birgit hebben we niet alleen een nieuwe collega erbij, maar ook een nieuwe functie! Birgit van Duuren is veiligheidsfunctionaris gevaarlijke stoffen. “In het GHZ worden gevaarlijke stoffen gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals infectiepreventie, schoonmaak en onderhoud. Als veiligheidsfunctionaris zorg ik ervoor dat mijn collega’s gezond en veilig kunnen werken met gevaarlijke stoffen. En dat we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.”

De eerste maanden stonden in teken van het schrijven van nieuw beleid en de aanschaf van een online registratiesysteem voor gevaarlijke stoffen. De komende tijd gaat de implementatie van dit systeem van start en zal Birgit op veel verschillende werkplekken te vinden zijn.

Heb je vragen over werken met gevaarlijke stoffen? Neem contact op met Birgit.

Goodbye
15 jaar heeft Elize in het GHZ gewerkt. Als capaciteitsmanager/manager FIER en Plan C heeft ze veel verschillende ontwikkelingen meegemaakt. Nu gaat ze het GHZ verlaten voor een nieuwe uitdaging als ZorgMies-ondernemer. Terugblikkend: “De coronapandemie was uitdagend. Zittend op de grond met grote vellen papier om ons heen om overzicht te krijgen van de enorme hoeveelheid acties die we moesten aangaan.”

“Het was mooi om te bouwen aan de afdelingen FIER, ICM en Plan C. Ze versterken elkaar. Ieder in hun eigen expertise en kennis en door nauw samen te werken. Het was prachtig om te zien hoe we dagelijks bezig zijn de juiste capaciteit op de juiste plek en tijd in te zetten. En dat we iedere keer, door slim puzzelen, het voor elkaar kregen de patiënt op de juiste plek in het ziekenhuis te krijgen. Ik ben trots op dit team!”


Like | 12

Collega’s

Van verpleegkundige naar teamleider

Collega’s

Nieuw seizoen Van A tot GHZ

Video