x

Traineeship voor jonge professionals

Ieder jaar krijgen jonge, talentvolle professionals de kans zich te ontwikkelen in het GHZ. Dit traineeship is een volwaardige baan, waarin starters werken en leren combineren. Tim van Raamsdonk (staand, in het midden): “Na mijn studie Gezondheidswetenschappen wilde ik graag in een ziekenhuis werken. Het traineeship is een uitgelezen kans om te ontdekken waar mijn interesses en kwaliteiten liggen.”

Het afgelopen jaar heeft Tim op diverse plekken gewerkt. “Ik werkte aan de ‘polikliniek van de toekomst’ bij Integraal Capaciteitsmanagement en begeleidde de pilot ConsultAssistent op de KNO-afdeling. Door de diverse contacten, vind ik dat mijn leukste opdracht tot nu toe. Verder werk ik nu aan een project over de registratie van kwaliteitsindicatoren en organiseer ik voor Externe Zorgrelaties twee scholingen”.

Het traineeship is een wederzijdse investering. Afdelingen kunnen een ondersteuningsaanvraag doen bij het projectbureau. Tim heeft ook nog wensen voor de toekomst. “Ik zou graag nog een teamleidersrol willen vervullen en….een operatie willen bijwonen!”


Like | 13

Collega’s

Mensen van het GHZ

Collega’s

Bijna 52 jaar in dienst

Video