Gratis fysioconsult voor medewerkers

Heb je last van fysieke klachten, al dan niet werk gerelateerd? Dan is het belangrijk om daar niet te lang mee rond te blijven lopen. Doe je dat wel, dan kunnen je klachten verergeren en duurt het herstel langer.

Speciaal voor medewerkers is er daarom een fysioconsult. Tijdens dit gratis consult wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van je klachten en je krijgt een eerste advies.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Geef je dan op via GHZ Intern, tabblad Partners. Een medewerker van Rayer Healthcare neemt vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen. Het consult is op de Ronsseweg 7 in Gouda (tegenover het ziekenhuis). De eerste afspraak wordt vergoed door het GHZ en is dus gratis.

“Prettiger voor de patiënt en beter voor jouw fysiek.”

Prettig vervoeren van onze patiënt in bed

“Vanaf 1 maart vervoeren we onze patiënten in bed vanaf het voeteneind. Dit is niet alleen prettiger voor de patiënt, maar ook beter voor jouw eigen fysieke belasting”, vertelt Kirsti Rijnbeek, teamleider Geriatrie. ”Er zijn demonstraties geweest van de beddenfirma en een bezoek aan de afdelingen om iedereen op weg te helpen met deze werkwijze. Toch hebben we gezien dat nog niet iedere medewerker dit eigen heeft gemaakt. Daarom is er een kort instructiefilm gemaakt over het rijden met bedden op de juiste manier. Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij benaderen of bij vragen over de fysieke belasting fysiotherapeut Marcel van den Beld.”

Personeelsnieuws | intro

Terugblik: nieuwe bedrijfskleding

“Patiënten zie je nieuwsgierig kijken en collega’s herkennen mij niet meer terug”,  aldus gynaecoloog  Ineke Janssen. Ze vertelt dat de oude uniformen functioneel waren, maar niet bepaald fraai. Nadat ze persoonlijk is gevraagd door clustermanager Hilma van Wijk om deel te nemen aan de kledingcommissie hoefde ze ook niet lang te twijfelen over het antwoord. Ze zag een kans om de uitstraling van het ziekenhuis te verbeteren. “Mijn rol in de kledingcommissie was uiteraard het meedenken over de functionaliteit van de doktersjas, de accentkleuren die gebruikt werden en uitstraling van het gehele uniform. In deze nieuwe doktersjas is het prettig werken en door de getailleerde snit staat de jas een stuk vrouwelijker.” Operatie doktersjas geslaagd!

Personeelsnieuws | intro

“Patiënten zie je nieuwsgierig
kijken en collega’s
herkennen mij niet
meer terug.”

WAT VINDEN JULLIE VAN DE NIEUWE BEDRIJFSKLEDING?

Geef een reactie

Dankuwel voor uw reactie!

    Er zijn nog geen reacties. Bent u de eerste?

Video