Dit ben ik!

Iedere uitgave van Scoop stellen we een collega aan je voor door een kijkje te nemen in zijn of haar digitale fotoalbum. Waar werkt deze collega, waar houdt hij of zij van en wat houdt deze collega bezig?

Dit keer teamleider Kirsti Rijnbeek. Kirsti is eerder betrokken geweest bij cardiologie en neurologie, maar is alweer anderhalf jaar teamleider van geriatrie en reumatologie. In haar vrije tijd is zij een sportieve dame.

down-groen-small

Eind 2014 nam ik afscheid van de afdeling Cardiologie. Ik denk nog altijd prettig aan deze tijd terug. Levend aandenken is het konijntje dat ik toen kreeg. Hij huppelt heerlijk rond in de tuin.

Sporten. Ik houd van wandelen, skiën en ga graag naar de sportschool. Regelmatig fiets ik vanuit Boskoop naar het werk.

Vakanties. Mijn ultieme vakantie is kamperen met het gezin. Lekker terug naar basic en genieten van het buitenleven. Ook houden we ervan om als gezin de stad te ontdekken met de fiets. Zo voel en beleef je de stad op z’n best. We hebben met de kinderen gefietst door onder andere Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Parijs, Barcelona en Luca.

Gezin. Voor mij heel belangrijk naast mijn werk (of het werk juist naast mijn gezin). Mijn man en ik zeggen altijd dat we naast ons werk nog een eigen bedrijfje hebben dat we samen runnen.

Vrienden zijn heel belangrijk voor mij. Met mijn vriendinnen trek ik er regelmatig op uit: even ontspannen en genieten, los van het gezin en het werk. Deze foto is op Ibiza gemaakt, waar we in mei 5 dagen naar toe zijn geweest.

Video