Gratis fysioconsult voor zwangere medewerkers

Tijdens de zwangerschap is een goede balans tussen belasting en belastbaarheid heel belangrijk. De afdeling Arbo (onderdeel van HRM Advies) en Rayer Healthcare Gouda hebben daarom gezamenlijk een spreekuur opgezet, speciaal bedoeld voor zwangere medewerkers van het GHZ. Het spreekuur wordt gehouden door bekkenfysiotherapeuten Emmalie Guldemond en Marijke Kleijwegt.

De fysiotherapeuten leren de medewerkers hoe ze moeten zitten, lopen en tillen. Door dit in een vroeg stadium toe te passen, kunnen problemen in een latere fase van de zwangerschap of zelfs na de geboorte voorkomen worden. Verder geven zij adviezen hoe om te gaan met de veranderingen in het lichaam.

Aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor het fysioconsult voor zwangere medewerkers door op het serviceloket van Rayer Healthcare een formulier in te vullen. Rayer neemt contact met je op voor een afspraak. Er zijn geen kosten verbonden aan het eerste consult.

“Wat is agressie precies, waarom is melden belangrijk en hoe doe je dat eigenlijk?”

Aandacht voor agressie en geweld!

Het is belangrijk om agressie en geweld ALTIJD te melden. Maar wat is agressie precies, waarom is melden belangrijk en hoe doe je dat eigenlijk? Deze animatie geeft je in drie minuten antwoorden op de belangrijkste vragen over omgaan met agressie en geweld in het GHZ.

Wil je meer weten of hier langer over doorpraten? Artur Rebelo (hoofd Gastenservice) en Paulien Schuurman (Arbo-coördinator) komen graag op jouw afdeling langs.

Arthur Rebelo: toestel 5393, [email protected]
Paulien Schuurman: toestel 5027, [email protected]

Zin in een uitje?

Varen in een fluisterboot, fietsen door het Groene Hart en een reis naar Trier/Luxemburg zijn voorbeelden van gezellige uitjes van onze Personeelsvereniging. Wil je ook eens meedoen met een activiteit? Op de planning staat nog taart versieren, kerststukjes maken, kerstshoppen en een trip naar de winter-efteling. Meer informatie over uitjes, kosten en bestuur? Kijk op Serviceloket/personeelsvereniging.

PS. De PV zoekt nog nieuwe bestuursleden. Lijkt dit je leuk? Laat het dan weten bij het bestuur.

Personeelsnieuws | intro
Video