Teamwork

De afdeling Gynaecologie scoort hoog op werkplezier. Wat maakt het werken op deze afdeling zo leuk? Wat is de kracht van dit team? We vroegen het aan vier medewerkers uit team Gynaecologie.

Teamfoto uit 2018 ter ere van de 2000ste bevalling in de Gezinssuites

Sandra de Jong, echografist

“ De artsen zijn laagdrempelig te benaderen en ik voel me gewaardeerd. Ik heb hierdoor heel veel kunnen leren. Je kunt op deze afdeling zelfstandig werken en er liggen veel kansen om jezelf te ontwikkelen.”

Carola Stolk- Both, Specialistisch Obstetric High Care Verpleegkundige

“Mijn collega’s staan altijd open voor vragen en ideeën, niets is teveel. Ze denken eerst aan de ander en dan aan zichzelf, een prachteigenschap vind ik dat!”

Cora Teunissen-den Uyl, opnameplanner

“De bereidheid om een dienst voor elkaar op te vangen is groot. We kunnen altijd rekenen op een complimentje en een pluim als we het weer voor elkaar hebben gekregen. Die waardering, dat ik er toe doe, geeft mij het grootste werkplezier.”

Ilonka de Lezenne Coulander, verloskundige

“Wat ik belangrijk vind bij een goede samenwerking is respect voor elkaar. En dan maakt het niet uit welke functie je hebt. We proberen elkaar aan te vullen, te helpen en te motiveren. Dat is de kracht van onze afdeling.”

Video