x

Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij het Groene Hart Ziekenhuis zijn jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld. We houden ons aan de cao Ziekenhuizen, dus de basis is dik in orde. Maar we hebben meer moois te bieden! Voor het gemak zetten we een aantal arbeidsvoorwaarden op een rij.

  • We maken gebruik van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. De naam zegt het al: je kunt zelf kiezen hoe jij een deel van jouw arbeidsvoorwaarden inricht. Denk hierbij aan voordelig een fiets aanschaffen of het kopen van extra vakantiedagen. De keuze is helemaal aan jou!
  • We vinden het belangrijk dat je af en toe kunt bijkomen van je werk. Daarom ontvang je per jaar 144 vakantie-uren (bij een fulltime werkweek) en 57 PLB-uren voor jouw Persoonlijk Levensfase Budget, die je in kunt zetten op het moment dat het voor jou past.
  • Wat je leeftijd ook is, jouw pensioen is bij ons prima geregeld. Je bouwt je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, en wij betalen de helft van de premie.
  • We bieden een collectiviteitskorting voor verschillende zorgverzekeraars aan zodat je maandelijks korting kunt krijgen op jouw zorgverzekering. En zo kunnen we eindeloos doorgaan. Gelukkig is alle informatie tot in detail terug te vinden op het Infoplein van JIP. Lees daar ook al onze informatie over het ziekteverzuim beleid, het roosterbeleid, onze gedragsregels en andere belangrijke thema’s. En heb je vragen? Je kunt altijd aankloppen bij jouw nieuwe collega’s van HRM.

 

Like | 3  

Collega’s

Wervingsbonus

Collega’s

ICT en informatiebeveiliging

Video