FAVORIET

Je hebt bijna je eerste werkdag in ons ziekenhuis! In deze rubriek maak je alvast kennis met onze favoriete dingen in het GHZ. Van duurzame inzetbaarheid tot onze lieve mascotte.
Hoi ik ben Freek!

De mascotte en hét favorietje van het GHZ. Je gaat mij sowieso tegenkomen op de kinderafdeling. Ik werk voor de Stichting Vrienden van het GHZ en ben super trots dat we samen met onze vrienden het ziekenhuisverblijf van patiënten prettiger maken. Tot snel!

www.vriendenvanhetghz.nl

Duurzame inzetbaarheid

Fit, deskundig en met plezier aan het werk blijven, dat is waar Duurzame Inzetbaarheid voor staat. Er zijn in het GHZ allerlei initiatieven om jouw duurzame inzetbaarheid te ondersteunen. Van yoga-workshop tot gluren bij de buren, van voedingsconsult tot loopbaancoaching.

Meer weten? Kijk dan op GHZ intern.

Personeelsvereniging de Schakel

Je collega’s leren kennen in een ontspannen sfeer? Dat kan bij personeelsvereniging de Schakel. Zij organiseren jaarlijks diverse activiteiten voor hun leden. Wat dacht je van een fietsenrally, een dagtrip naar de Winterefteling of een wijnproeverij? Ook leuk: bij de meeste activiteiten kun je familie of vrienden meenemen als introducé.

Meer weten? Kijk dan op GHZ intern.

Patiënt als Partner (PaP)

Zo heet het programma waarin de samenwerking tussen de patiënt en het GHZ centraal staat. De ervaringen en ideeën van patiënten zijn belangrijk voor ons. Hiervan kunnen wij leren en onze zorg verbeteren. Daarnaast werken we met PaP ook aan veiligheid en vertrouwen in het teamproces.

Bekijk hier het filmpje van PaP.

Goede gewoontes

Wij houden van goede gewoontes en jezelf blijven ontwikkelen. En dat kan heel gemakkelijk via Goodhabitz: een platform met meer dan 150 online trainingen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Helemaal gratis voor iedere medewerker van het GHZ.

Klik hier om de trainingen te bekijken. Log in met je GHZ-mailadres en wachtwoord.

Hapje eten?

Een hapje eten doe je in het Green Restaurant op de begane grond bij de hoofdingang. In dit personeelsrestaurant vind je een vers en variërend assortiment waarin gebruik wordt gemaakt van regionale producten. Je kunt er met de pin betalen. Eet smakelijk!

Video