FAVORIET

Je hebt bijna je eerste werkdag in ons ziekenhuis! In deze rubriek maak je alvast kennis met onze favoriete dingen in het GHZ. Van duurzame inzetbaarheid tot onze lieve mascotte.
Hoi ik ben Freek!

De mascotte en hét favorietje van het GHZ. Je gaat mij sowieso tegenkomen op de kinderafdeling. Ik werk voor de Stichting Vrienden van het GHZ en ben super trots dat we samen met onze vrienden het ziekenhuisverblijf van patiënten prettiger maken. Tot snel!

www.vriendenvanhetghz.nl

Van A tot GHZ

In de de podcast Van A tot GHZ praten onze eigen GHZ hosts je bij over wat er speelt binnen de muren van ons ziekenhuis. Iedere maand staat er een nieuwe aflevering voor je klaar in jouw favoriete podcast app!

Personeelsvereniging de Schakel

Je collega’s leren kennen in een ontspannen sfeer? Dat kan bij personeelsvereniging de Schakel. Zij organiseren jaarlijks diverse activiteiten voor hun leden. Wat dacht je van een fietsenrally, een dagtrip naar de Winterefteling of een wijnproeverij? Ook leuk: bij de meeste activiteiten kun je familie of vrienden meenemen als introducé.

Meer weten? Kijk dan op JIP.

Nurses Know Better

Verbeter de zorg, luister naar de verpleegkundige! Dat is de kern van ons programma Nurses Know Better. Verpleegkundige Susette Lataster en arts Heleen Snijders waren overtuigd dat het ook anders kan in het ziekenhuis. Door beter te luisteren naar goede en innovatieve ideeën van verpleegkundigen en ze hierdoor een prominentere stem te geven, ontstaat een positieve verandercultuur.

Bekijk hier de video!

Goede gewoontes

Wij houden van goede gewoontes en jezelf blijven ontwikkelen. En dat kan heel gemakkelijk via Goodhabitz: een platform met meer dan 150 online trainingen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Helemaal gratis voor iedere medewerker van het GHZ.

Klik hier om de trainingen te bekijken. Log in met je GHZ-mailadres en wachtwoord.

Hapje eten?

Een hapje eten doe je in het Green Restaurant op de begane grond bij de hoofdingang. In dit personeelsrestaurant vind je een vers en variërend assortiment waarin gebruik wordt gemaakt van regionale producten. Eet smakelijk!

Video