x

Maak kennis met het bestuur

Hallo! Mijn naam is Lodewijk de Beukelaar, ik ben sinds een paar jaar voorzitter van de Raad van Bestuur. Na aardig wat omzwervingen langs verschillende ziekenhuizen ben ik helemaal thuis in het Groene Hart Ziekenhuis, een geweldig mooie organisatie en een fijne werkplek! Dan nog kort iets over mij privé: ik woon met mijn vriendin en onze jongste dochter heel tevreden in Vleuten. De oudste dochter is net het huis uit voor haar opleiding; ze heeft voor de zorg gekozen! Mijn tip voor jou is: bekijk het eens van een andere kant!

Ik ben Marlies Telgenkamp en vorm samen met mijn collega Lodewijk de Beukelaar de Raad van Bestuur. Ik werk sinds 2018 bij het Groene Hart Ziekenhuis en herinner me nog goed mijn eerste dagen. Een hartelijk en warm welkom van mensen die zich met hart en ziel inzetten, voor de patiënt en voor elkaar. Medewerkers die graag willen ontwikkelen en hiervoor is echt ruimte in het GHZ. Laat je inspireren door initiatieven als gluren bij de buren, jong GHZ, Huis van Verbinding, Nurses Know Better, Talent, handmassage door vrijwilligers, enzovoorts. De slogan voor onze arbeidsmarktcampagne is niet voor niets “Als ’t klopt”!

Mijn naam is Janneke Schuuring en ik werk sinds december 2002 in het GHZ als neuroloog. Vanaf mijn sollicitatiegesprek viel op hoe vriendelijk iedereen met elkaar om ging en dat is al die jaren nooit veranderd. Ondanks dat ik een promotie met een oncologisch onderwerp afgerond heb is vanaf het begin van mijn tijd in Gouda cognitie in de volle breedte mijn aandachtsgebied geweest. In de loop der jaren zijn daar wel meer taken bijgekomen. Zo doe ik een poli in een instelling voor meervoudig gehandicapten. Daarnaast ben ik docent communicatie aan het LUMC voor specialisten in opleiding. Sinds 2023 ben ik ook voorzitter van de Vereniging Medische Staf en het co-bestuur.

Mijn tip om Gouda te leren kennen: het is ontzettend leuk om met een gids een stadwandeling te maken. Gouda is een stad met een rijke historie en veel verborgen plekken. Een groot aantal vrijwilligers begeleiden je graag op een wandeling door de stad.

Hallo, welkom in het GHZ! Ik ben Jeannette von Lindern, vice voorzitter van de medische staf. Ik werk hier sinds 2007 met veel plezier als kinderarts-neonatoloog met vooral veel aandacht voor de te vroeg en te klein geboren kinderen.

Tevens ben ik sinds 2018 co-bestuurder, wat betekent dat ik me gemiddeld 2 dagen per week bezig houd met allerlei bestuurszaken in dit ziekenhuis. Hierdoor ontmoet je veel mensen vanuit het hele ziekenhuis, waarbij ik keer op keer merk hoe trots iedereen is op het GHZ! Ik woon in de binnenstad van Gouda, hou van lekker koken en eten, en wandel graag met onze hond.

Mijn tip als Gouwenaar: Een wandeling naar de Markt met het oude stadhuis; en koop onderweg vooral een (reuze) stroopwafel van Markus bij het Stroopwafel Winkeltje achter de Hema.


Like | 1

GHZ uitgelicht

Hoe zit het GHZ in elkaar?

GHZ uitgelicht

Veilig en gezond werken

Video